Τέλος η Λίτσα Πατέρα από τον ΑΝΤ1;

Κάστινγκ με αστρολόγους κάνει το κανάλι του Αμαρουσίου

Τέλος η Λίτσα Πατέρα από τον ΑΝΤ1;

Να μένει εκτός πρωινής ζώνης -ελέω κόστους- μετά από πολλά χρόνια θέλουν οι φήμες την Λίτσα Πατέρα! Μάλιστα, ο ΑΝΤ1 κάνει ήδη κάστινγκ με αστρολόγους, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

Το τηλεοπτικό σύμπαν κόντεψε να μείνει άλαλο στο άκουσμα της πληροφορίας πως η Λίτσα Πατέρα δεν θα λέει τις πρωινές προβλέψεις την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, κάτι που κάνει από τότε που ήταν στον ΑΝΤ1 η Ρούλα Κορομηλά. Από το πάλαι ποτέ εν ολίγοις...

Παρουσιάστριες και παρουσιαστές πήγαν και ήρθαν στην πρωινή ζώνη του καναλιού του Αμαρουσίου, το Λιτσάκι εκεί... all time classic παιδί μου και στον κανα��έ και στο μισθολόγιο.

«Πάω διακοπές. Δεν έχω ακούσει κάτι και, κυρίως, δεν γνωρίζω τίποτα από αυτά που μου λέτε», απάντησε ορθά - κοφτά στην κάμερα του Star η αστρολόγος, που φαίνεται να πέφτει θύμα των περικοπών καθώς ο ΑΝΤ1 ψάχνει για αστρολογικές προβλέψεις με low budget.

Λίγες μέρες πριν, η Λίτσα Πατέρα δήλωσε στην εκπομπή «Μπλα Μπλα» πως συζητήσεις θα κάνει μετά τον Αύγουστο, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «Οk» δήλωσε με νόημα ότι «δεν θα άφηνα ποτέ τον ΑΝΤ1 εκτός κι αν με αφήσει εκείνος».

Στο μεταξύ, από Δευτέρα το κανάλι του Αμαρουσίου ξεκινά εκπομπή αστρολογίας, όπως έχει γράψει και παλιότερα το star.gr. Μιλώντας στην κάμερα του Star, η οικοδέσποινα της εκπομπής δήλωσε πως είναι απλά η... καλοκαιρινή, που θα αντικαταστήσει την Πατέρα για να ξεκουραστεί! Βέβαια, δεν παρέλειψε να προσθέσει πως αν το «πείραμα» πετύχει, δεν αποκλείεται να ξεχειμωνιάσει στο Μαρούσι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top