Το «καρφί» του Μουτσινά στην Κορομηλά

Τι είπε για το «Δέστε Τους» φέτος και πέρυσι;

Το «καρφί» του Μουτσινά στην Κορομηλά

Με ένα υπονοούμενο για την Ρούλα Κορομηλά -εμμέσως πλην σαφώς βεβαίως βεβαίως- σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς τα φετινά νούμερα του «Δέστε Τους», που ήταν πιο ανεβασμένα από τα περσινά.

«Πιστεύω ότι έφταιγαν κατά κύριο λόγο η σύσταση και η θεματολογία της εκπομπής, γιατί ήμαστε ανόμοια υλικά. Ήταν σαν να ρίχνεις στην ομελέτα μέλι», λέει ο Νίκος στο περιοδικό «Ok!» για το περσινό «Δέστε Τους».

Πού είναι το «καρφί» για την Ρούλα; Μα... εκείνη δεν ήταν που πέρυσι είχε πάρει επ’ ώμου την εκπομπή και διαβάζαμε συνεχώς ότι φροντίζει για όλα τα θέματα, ότι βρίσκεται διαρκώς στο κοντρόλ και ότι μελετά καθημερινά τα νούμερα ώστε να δει ποιά ενότητα άρεσε περισσότερο στο κοινό;

«Φέτος, η εκπομπή είναι πολύ πιο συγκ��κριμένη. Δεν κυνηγάει τις αποκλειστικότητες και είναι ένα ψυχαγωγικό, σχολιαστικό πρόγραμμα. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει μέσα από το “Δέστε Τους” είναι να κάνουμε τον άλλο να γελάσει. Δεν έχουμε σκοπό την ενημέρωση», προσθέτει ο παρουσιαστής, που σε παλιότερες συνεντεύξεις του δεν έχει ξεχάσει να επισημάνει ότι φέτος έβαλε στην εκπομπή την προσωπική του «πινελιά».

Κατάλαβες τώρα τι είπε για την Ρούλα; Αλλά σιγά μην της την χάριζε... Τι σόι φίλος της Ελένης είναι (κι ας την άφησε στα κρύα του λουτρού μεσούσης της σεζόν);

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top