Κουίζ: σε ποιόν παρουσιαστή βρωμάει το κοινό;

Κάντε κλικ και μάθετε τις ιδιοτροπίες του!

Κουίζ: σε ποιόν παρουσιαστή βρωμάει το κοινό;

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο, ο κύριος του κουίζ μας κερδίζει άνετα το βραβείο του πιο... ιδιότροπου! Και δεν το λέμε εμείς αυτό, αλλά τα περιστατικά που έχουν ζήσει κατά καιρούς οι συνεργάτες του ή οι άνθρωποι που πέρασαν από το πλατό του.

Περιστατικό πρώτο: έξαλλος ο παρουσιαστής λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής καθώς το κοινό... μυρίζει! Τι μυρίζει; Δεν ξέρουμε! Του μύρισε του ανθρώπου πάντως και έκανε ΤΟΝ σαματά στους συνεργάτες του. Τι να κάνουν δηλαδή οι άνθρωποι; Να πλένουν με το λάστιχο τον καθένα λίγο πριν μπει στο στούντιο;

Περιστατικό δεύτερο: κοινό, συνεργάτες και άπαντες περιμένουν την αφεντιά του 45 ολόκληρα λεπτά για να ξεκινήσει η εκπομπή. Όχι, δεν έπεσε σε κίνηση, ούτε είχε κάποιο σημαντικό meeting με στελέχη του καναλιού. Η αγαπημένη του ομάδα είχε αγώνα, οπότε... να τον χάσει; Jamais! Να περιμένει ο κόσμος!

Περιστατικό τρίτο: όντας άνθρωπος που ιδρώνει εύκολα, ο παρουσιαστής δεν μπαίνει στο πλατό αν η θερμοκρασία δεν είναι η ενδεδειγμένη, ενώ το καμαρίνι του είναι παγωμένο σαν το κάτω - κάτω ράφι του ψυγείου μας. Στο φουλ σου λέει το κλιματιστικό εντός του στούντιο και ας παγώνει ο κόσμος! Ο παρουσιαστής μας θέλει κρύο, μην ιδρώσει και του φύγει η πούδρα. Οι υπόλοιποι ας βάλουν ένα κασκόλ, μία ζακέτα, κάτι... Ας πάθουν και κρυοπάγημα στην τελική!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top