Κουίζ: σε ποιόν παρουσιαστή βρωμάει το κοινό;

Κάντε κλικ και μάθετε τις ιδιοτροπίες του!

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο, ο κύριος του κουίζ μας κερδίζει άνετα το βραβείο του πιο... ιδιότροπου! Και δεν το λέμε εμείς αυτό, αλλά τα περιστατικά που έχουν ζήσει κατά καιρούς οι συνεργάτες του ή οι άνθρωποι που πέρασαν από το πλατό του.

Περιστατικό πρώτο: έξαλλος ο παρουσιαστής λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής καθώς το κοινό... μυρίζει! Τι μυρίζει; Δεν ξέρουμε! Του μύρισε του ανθρώπου πάντως και έκανε ΤΟΝ σαματά στους συνεργάτες του. Τι να κάνουν δηλαδή οι άνθρωποι; Να πλένουν με το λάστιχο τον καθένα λίγο πριν μπει στο στούντιο;

Περιστατικό δεύτερο: κοινό, συνεργάτες και άπαντες περιμένουν την αφεντιά του 45 ολόκληρα λεπτά για να ξεκινήσει η εκπομπή. Όχι, δεν έπεσε σε κίνηση, ούτε είχε κάποιο σημαντικό meeting με στελέχη του καναλιού. Η αγαπημένη του ομάδα είχε αγώνα, οπότε... να τον χάσει; Jamais! Να περιμένει ο κόσμος!

Περιστατικό τρίτο: όντας άνθρωπος που ιδρώνει εύκολα, ο παρουσιαστής δεν μπαίνει στο πλατό αν η θερμοκρασία δεν είναι η ενδεδειγμένη, ενώ το καμαρίνι του είναι παγωμένο σαν το κάτω - κάτω ράφι του ψυγείου μας. Στο φουλ σου λέει το κλιματιστικό εντός του στούντιο και ας παγώνει ο κόσμος! Ο παρουσιαστής μας θέλει κρύο, μην ιδρώσει και του φύγει η πούδρα. Οι υπόλοιποι ας βάλουν ένα κασκόλ, μία ζακέτα, κάτι... Ας πάθουν και κρυοπάγημα στην τελική!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top