Καγιά: «Ο Ant1 δεν με στήριξε όσο έπρεπε»

Τι λέει για τα λεφτά που... εκλάπησαν από το ΔΝΤ!!!

Καγιά: «Ο Ant1 δεν με στήριξε όσο έπρεπε»

Παράπονα για την στήριξη που (δεν) της έδωσε ο Αnt1 έκανε η Βίκυ Καγιά, μιλώντας στην εκπομπή του Γ. Σατσίδη.


Και δεν εννοεί την στήριξη στην παρουσίαση του « Next Top Model», αλλά του «Πρωινού Καφέ». Τότε, αν θυμάστε, που είχε περάσει ένα δίμηνο -σαν το κορίτσι της διπλανής πόρτας- από την πρωινή ζώνη.


Βέβαια, «το κανάλι είχε να τρέχει για τα νούμερα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο», όπως είπε, αλλά το Βικάκι ένιωθε μόνο πολλές φορές.


Όσο για το αν θα ξαναέκανε πρωινό; Η απάντηση είναι «όχι»… προς το παρόν! Για την επόμενη σεζόν -αν ενδιαφέρεστε καναλάρχες να ξέρετε ότι - το Βικάκι δεν θα μπ��ρέσει!!!


Στο «Next Top Model» πάλι θα κάνει την χάρη… Όπως είπε, αν είναι να γίνει θα γίνει στο δεύτερο μισό της σεζόν. «Έχω μια διαίσθηση ότι θα γίνει όμως», πρόσθεσε. Αν φτάσει βέβαια στα αυτιά των υπευθύνων τα περί στήριξης, εμείς έχουμε μια διαίσθηση ότι δεν θα γίνει.


Η Βίκυ αναφέρθηκε και στην παλαιότερη δήλωση της για το ΔΝΤ. «Απορώ γιατί έπεσαν να με φάνε… Αφού κάποια λεφτά εκλάπησαν τι να κάνει το ΔΝΤ να μας τα χαρίσει, επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι»!!! Ας ενημερώσει κάποιος την Βίκυ ότι… ληστεία στο ΔΝΤ δεν έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα…


Δείτε τι δήλωσε από την εκπομπή "Πολύ Μπλα Μπλα"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top