Νάντια Μπουλέ: τι απαντά στο σχόλιο του Ζουράρι;

Οι κριτικές και τα «θετικά συναισθήματα» για τον Γρηγόρη

Νάντια Μπουλέ: τι απαντά στο σχόλιο του Ζουράρι;
Στο σχόλιο του Κώστα Ζουράρι απάντησε η Νάντια Μπουλέ. Όπως σας είχαμε γράψει και από το star.gr, o πολιτειολόγος την είχε κάνει να ασπρίσει στον αέρα του «Elatte», όταν της είχε πει: «μήπως έχει δίκιο η μαμά σας που δεν σας βλέπει;»

Ενοχλήθηκε όμως από αυτό το σχόλιο η Νάντια Μπουλέ; «καθόλου. Γνωρίζω πως λειτουργεί και πως μιλάει ο κύριος Ζουράρις. Θεωρώ πως απάντησε με χιούμορ».

Όσο για το αν τελικά τη βλέπει η μαμά της, η νεαρή παρουσιάστρια το ξεκαθαρίζει κι αυτό: «Έκανα πλάκα. Προφανώς και με παρακολουθεί στον βαθμό που μπορεί».

Η νεαρή παρουσιάστρια, μιλώντας στην «Real Life» αποκαλύπτει ότι η τηλεόραση τη φοβίζει και δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο. Σχολιάζοντας τις κριτικές που έχει κατά καιρούς ακούσει για την παρουσία της στο “Elatte”, δηλώνει ότι «δεν νιώθω αδικημένη. Για να είμαι ειλικρινής, δεν παρακολουθώ όλες τις κριτικές. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να κινούμαι με βάση ο,τι λένε οι άλλοι και δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα σε κανέναν».

Αν και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν είναι πια «μαζί», εκείνη θεωρεί ότι «μέσα από τη συνεργασία μας έμαθα πολλά πράγματα και τα κρατάω όλα». Άλλωστε για τον παρουσιαστή, διατηρεί ακόμα «θετικά συναισθήματα».

Αυτή την περίοδο δηλώνει «μια χαρά και πολύ ήρεμη», ενώ ο γά��ος και τα παιδιά είναι κάτι μακρινό για εκείνη.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top