Η Κομισιόν προκήρυξε βραβείο για δημοσιογράφους

Οι προθεσμίες και το θέμα των άρθρων

Η Κομισιόν προκήρυξε βραβείο για δημοσιογράφους

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για το «Βραβείο Δημοσιογράφων ΕΕ – Μαζί κατά των διακρίσεων!». Το Βραβείο Δημοσιογράφων ΕΕ είναι ο μοναδικός διαγωνισμός δημοσιογραφίας για δημοσιογράφους ηλεκτρονικής και έντυπης μορφής, οι οποίοι εστιάζουν σε θέματα διακρίσεων και διαφορετικότητας στην ΕΕ.

Οι νικητές θα λάβουν βραβεία αξίας έως και 5.000 Ευρώ! Στον φετινό διαγωνισμό, γίνονται δεκτά άρθρα που έχουν δημοσιευτεί μεταξύ 18 Σεπτεμβρίου 2010 και 10 Νοεμβρίου 2011. Οι συμμετοχές θα κριθούν από μια ανεξάρτητη κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από δημοσιογράφους και ειδικούς από το χώρο της καταπολέμησης των διακρίσεων και της διαφορετικότητας.

Είναι εύκολο να λάβει κανείς μέρος, αρκεί να υποβάλλει το άρθρο του ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα «Βραβείο Δημοσιογράφων ΕΕ για το 2011». Ωστόσο οι ενδιαφερόμενοι δεν πρέπει να υπερβούν την προθεσμία: ο διαγωνισμός για το τρέχον έτος θα κλείσει στις 12:00 το μεσημέρι (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης) στις 10 Νοεμβρίου 2011. Υπάρχει πάντως αρκετός χρόνος μέχρι τότε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top