Ξανά στο πρωινό του ΑΝΤ1 η Ράνια Θρασκιά

Δείτε τι απαντά η ίδια σε αποκλειστική συνέντευξη στο Star

Ξανά στο πρωινό του ΑΝΤ1 η Ράνια Θρασκιά
«Σφίγγα» ήταν η Ράνια Θρασκιά για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Η παρουσιάστρια, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star και μπορεί να μην το παραδέχτηκε άμεσα, αλλά εμμέσως πλην σαφώς το πήραμε το μήνυμα: από του χρόνου όπως όλα δείχνουν, θα είναι στην πρωινή διευρυμένη ζώνη του ΑΝΤ1, κατά πάσα πιθανότητα στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

«Με τιμούν όλ΄αυτά που ακούγονται έστω αν δεν ευοδωθούν ποτέ. Δεν έχω κάτι να πώ. Η αλήθεια είναι ότι είμαι σε μια φάση που κάτι ετοιμάζω, αλλά εί��αι τόσο δύσκολες οι εποχές που δεν μου αρέσει να λέω λόγια. Τα ραντεβού ας τα δίνουμε τηλεοπτικά πια», δήλωσε η ίδια.

Και συνέχισε λέγοντας ότι δεν θέλει να πει τίποτα παραπάνω για την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1: «είναι επικίνδυνες οι εποχές και οι καιροί και προσπαθώ να είμαι φειδωλή γι΄αυτό και προτιμώ να είμαι στη σκιά αυτή την εποχή παρά στο φως και να βγω στο φως όταν πρέπει να βγω».

Ωστόσο η απάντηση της στην ερώτηση του ποιο κομμάτι θα επέλεγε αν έκανε τηλεόραση το ενημερωτικό ή το ψυχαγωγικό, τα λέει ΟΛΑ: «θα έκανα αυτό που θα κάνω για το οποίο δεν έχω να πω ακόμη τίποτα».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εκφράσει την εκτίμηση της στο πρόσωπο του Γιώργου Παπαδάκη: «είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι απεριόριστα, που ξεκίνησα μαζί του όταν ήρθα από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Ο,τι νιώθω για εκείνον του το έχω εκφράσει προσωπικά και αυτό έχει και τη μεγαλύτερη αξία γιατί όλα είναι αληθινά στο κατ'ιδίαν».

Όσο για το αν θα τη δούμε δίπλα δίπλα με τη Νάντια Μπουλέ και τη Μαίρη Συνατσάκη από τη νέα σεζόν; η Ράνια Θρασκιά άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι καλό είναι να μην γίνονται συγκρίσεις γιατί «μας αδικούν όλους ως επαγγελματίες».

Δείτε το video…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top