Τι ετοιμάζει ο Γ. Αρναούτογλου μαζί με τη Ν. Γερμανού;

Το ραντεβού στην Αττική Οδό και η εξομολόγηση

Τι ετοιμάζει ο Γ. Αρναούτογλου μαζί με τη Ν. Γερμανού;
Στις γυναίκες θα είναι αφιερωμένη η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου που θα προβληθεί την επόμενη Πέμπτη, οπότε καλεσμένη του Άρνι θα είναι η Ναταλία Γερμανού.

Οι δυο τους έδωσαν ραντεβού στη γέφυρα της Κάντζας στην Αττική Οδό την Τετάρτη 4 Απριλίου και τα είπαν σαν καλά φιλαράκια.

«Τον αγα��ώ ιδιαίτερα τον Γρηγόρη. Ούτως ή άλλως είναι από τα πρόσωπα της τηλεόρασης που εκτιμώ πάρα πολύ. Κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, γι’ αυτό και είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση», είπε η Ναταλία, η οποία μας αποκάλυψε λίγα πραγματάκια από τη συνάντησή τους στην… tv.

«Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι έχουμε μια κουβέντα πολύ αληθινή και με χιούμορ. Βγάλαμε πολλές αλήθειες και οι δύο. Με τον Γρηγόρη μπορεί να κάνουμε καιρό να βρεθούμε, αλλά δε χανόμαστε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Όταν συναντιόμαστε πραγματικά χαιρόμαστε που βλέπει ο ένας τον άλλο», είπε.

Πάντως η Ναταλία μας μαρτύρησε και κάτι πολύ προσωπικό για τον Γρηγόρη.

«Νομίζω ότι δεν τον έχω ξαναδεί με πιο λαμπερά μάτια και πιο φωτεινό χαμόγελο», είπε, δίνοντάς μας να καταλάβουμε ότι ο Άρνι είναι full in love.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top