MasterChef: Ο Αργύρης Αγλαμίσης μιλά «Στη Φωλιά των Κου Κου» μετά τον αποκλεισμό του

Τι λέει για τη Μάγκυ, τον Τζώρτζη και τον Τιμολέοντα

Στη «Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε ο Αργύρης Αγλαμίσης, ο οποίος αποχώρησε από το Master Chef μετά τον χθεσινό συναρπαστικό ημιτελικό, αφήνοντας τον Χρήστο Γλωσσίδη και τον Τιμολέοντα Διαμαντή για την τελική μάχη.
 
Τι είπε αποκλειστικά στο STAR:
 
- Ίσως και εγώ μέσα μου να θεώρησα την επιστροφή της Μάγκυ αδικία, αλλά προχώρησα. Είναι καλή στη μαγειρική, ίσως κάποιοι ένιωσαν φόβο όταν επέστρεψε.
 
- Ο Τζώρτζης ήταν ένας άνθρωπος που μπορούσες να κάνεις πολύ εύκολα παρέα, δεν είναι αυτό που φαίνεται. Ήταν από αυτούς που θα περνούσες ευχάριστα μαζί τους.
 
- Η Γωγώ δεν έβγαλε αρνητικό χαρακτήρα. Ήταν διαφορετική στο παιχνίδι και διαφορετική στην ζωή της. Χρησιμοποίησε την εμφάνισή της για να κεντρίσει το ενδιαφέρον. Είναι άλλο στο στιλ της εκτός παιχνιδιού.
 
- Ο Τιμολέων είναι τελικά ψυχούλα. Φάνηκε η εκτίμηση του προς το προσωπό μου, ήταν πολύ συγκινητική η κίνηση με το φυλαχτό που κου έδωσε. Τον ευχαριστώ.
 
- Στηρίζω τον Τιμολέοντα για τον τελικό αλλά ας κερδίσει ο καλύτερος.
 
Tην καλύτερη ατάκα, πάντως, την άφησε για το τέλος. Απαντώντας σε ερώτηση της Κατερίνας Καραβάτου για το αν είναι single, απάντησε «νομίζω... είμαι ελεύθερος, ναι»!