Ένας Μπραντ... στην tv!

Τι λέει ο γιος του πρώην καγκελάριου

Ένας Μπραντ... στην tv!

Μπορεί η παροιμία να λέει ότι το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει, όμως ο Ματίας Μπραντ δεν «πήρε» από τον πατέρα του Βίλι Μπραντ (εκτός από την εξωτερική εμφάνιση).


Ο γιος του πρώην καγκελάριου της Οστπολ��τίκ που γονάτισε στο γκέτο της Βαρσοβίας δεν φαίνεται να αγαπάει την πολιτική.Αντιθέτως, έχει στραφεί στην ηθοποιία και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.


Μετά από μια σειρά περιοδείες σε επαρχιακά θέατρα, υποδύθηκε τον ρόλο του Γκίντερ Γκιγιόμ, του ανατολικού κατασκόπου που είχε διεισδύσει στο γραφείο του πατέρα του και το ξέσπασμα του είχε οδηγήσει στην πτώση της πρώτης μεταπολεμικής σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης της Γερμανίας.


Τώρα πρωταγωνιστεί ως αστυνομικός στην σειρά «Polizeiruf 110» στο ARD. Πρόκειται για μια σταθερή αξία στην γερμανική tv.


Τον μόνο ρόλο που δεν θα αναλάμβανε ποτέ είναι αυτός του πατέρα του. «Δεν πρόκειται να το κάνω. Η ηθοποιϊα είναι ενδιαφέρουσα επειδή σου επιτρέπει να ανακαλύψεις μια φυσιογνωμία. Με τον πατέρα μου δεν το κάνω», είχε πει σε συνέντευξη του.


«Έχω την ηλικία που είχε ο πατέρας μου, όταν ήταν καγκελάριος», λέει ο 50χρονος και προσθέτει «αναρωτιέμαι αν η κόρη μου με βλέπει τόσο γέρο»!


Πάντως, παρόλο που είχε πληγωθεί από τις απιστίες του πατέρα του «κατάφερα να του πω, πριν πεθάνει, πώς τον αγαπώ».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top