Η Μπουλέ στο πλευρό του Παπαδάκη;

Τι απαντά η παρουσιάστρια για την πρωιν�� ζώνη

Η Μπουλέ στο πλευρό του Παπαδάκη;
Η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου στους Σκορδά – Λιάγκα, ο Βασίλης Καλλίδης στην Ελένη Μενεγάκη και η Νάντια Μπουλέ στο πλευρό του Γ. Παπαδάκη; Αλλάζουν καθημερινά τα δεδομένα στις πρωινές εκπομπές και αρκετά από αυτά που ακούμε είναι απλώς σενάρια.

Η Νάντια Μπουλέ ακούγεται έντονα τα τελευταία 24ωρα ότι θα είναι συμπαρουσιάστρια του κ. Παπαδάκη. Το κανάλι ως γνωστόν έχει αδυναμία στις ξανθιές, οπότε διόλου απίθανο. Άλλωστε σας το είχαμε πει στο star.gr ότι ο Χρήστος Φερεντίνος δεν έχει κλείσει για την πρωινή ζώνη.

Το Star συνάντησε την Νάντια, την ρώτησε και… απάντηση δεν πήρε. «Δεν το ξέρω αυτό. Εγώ ήξερα μόνο για το καλοκαιρινό πρόγραμμα. Για τα άλλα δεν έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις», είπε.

Φήμες θέλουν ακόμα τον Βασίλη Καλλίδη ιδιαίτερα δυσαρεστημένο με το κανάλι της Μεσογείων και όπως σας είχαμε ξαναπεί δεν το έχει σε πολύ να πάρει τις κουτάλες του και να πάει προς Κάντζα μεριά.

Τελικά, η μόνη σίγουρη στην πρωινή ζώνη είναι η Λίτσα Πατέρα, που θα βρίσκεται στο πλευρό του Γ. Παπαδάκη. Μπορεί τα κανάλια να κάνουν μαγειρέματα με την κουζίνα, αλλά στην αστρολογία είναι πιστά.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top