Ελενα Παπαβασιλείου: Αναλαμβάνει την παρουσίαση του Κους Κους;

Διαβάστε τί απαντά η ίδια

Ελενα Παπαβασιλείου: Αναλαμβάνει την παρουσίαση του Κους Κους;

Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει το Κους Κους την περίοδο που θα λείψει η Κατερίνα Καραβάτου, μίλησε η Ελενα Παπαβασιλείου: «Το έχω ακούσει κι εγώ από συνεργάτες μου, που με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν. Δεν έχω καμία επίσημη ενημέρωση γι’αυτό και περιμένω να έλθει το τέλος του Αυγούστου, ώστε να μιλήσω ξανά με τους υπευθύνους του καναλιού. Δεν έχω μπει στην διαδικασία να το σκεφτώ…. Αν είναι κάθε φορά που γράφεται κάτι, να τρελαίνεσαι και να το σκέφτεσαι, δεν γίνεται τίποτα. Εγώ περιμένω να ακούσω τι θέλουν από μένα στο τέλος του μήνα…»

Η παρουσιάστρια του Πάνω στην Ωρα μίλησε για την εκπομπή που παρουσιάζει με τον Σπύρο Λάμπρου, την δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας, αλλά και το πώς θα αντιδρούσε εάν ο Alphaτης πρότεινε την παρουσίαση ενός βραδυνού σόου: «Αν μου έκαναν μία τέτοια πρόταση και ήταν κάτι όμορφο, με μεγάλη μου χαρά θα το έκανα. Παρακολουθούσα τέτοια σόου από μικρή. Όμως εγώ αυτή την στιγμή δεν είμαι φτασμένη παρουσιάστρια για να πάω με μία πρόταση στον σταθμό. Εγώ προσπαθώ αυτό που μου ανατέθηκε να το κάνω καλά, επειδή μου αρέσει πάρα πολύ και έχει τα πάντα: και ενημέρωση και ψυχαγωγία. Αυτά γίνονται βήμα βήμα».

Δεν δίστασε, τέλος, να μιλήσει και για τα όσα ακούστηκαν για τις στιλιστικές της επιλογές κατά την διάρκεια της περασμένης τηλεοπτικής χρονιάς. «Είναι αστείο και επιφανειακό να κρίνεις κάποιον από τα ρούχα του. Οι παρουσιάστριες δεν κρίνονται από το μήκος της φούστας τους ούτε οι πολιτικοί από τα ωραία τους κοστούμια. Σηκωνόμουν στις 04:30 το πρωί κάθε μέρα! Τις περισσότερες φορές έλεγα φέρτε ό, τι να ναι να το βάλω. Όταν έχουμε 200 εκπομπές σίγουρα δεν γίνεται να μας αρέσουν όλα τα ρούχα που θα φορέσουμε. Σίγουρα δεν υπήρχε κάποιο σχέδιο πίσω από αυτό».

(Πηγή: TV Εθνος)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top