Mία πρωταθλήτρια κολύμβησης στο πάνελ του Elatte

Ποια είναι και γιατί θα ήθελε ΔΙΚΗ της εκπομπή;

Mία πρωταθλήτρια κολύμβησης στο πάνελ του Elatte

Λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ότι η Ντόρα Κουτροκόη, η οποία βρίσκεται στο πάνελ του Elatte, ήταν για πολλά χρόνια πρωταθλήτρια κολύμβησης. Ήταν στην Εθνική και έκανε 8 ώρες προπόνηση την ημέρα. Κολυμπούσε για 13 χρόνια και είχε πάρει πρώτο Βαλκανικό πρωτάθλημα και πολλά πρώτα πανελλήνια.

Ακολούθησαν 6 χρόνια στο δελτίο της ΝΕΤ. Και μετά ήλθε ο Ant1. Σήμερα, η δημοσιογράφος απαντά εάν σκέφτεται το ενδεχόμενο να παρουσιάσει μία δική της εκπομπή. «Νομίζω πως όλοι οι δημοσιογράφοι που συμμετέχουν σε εκπομπές θα ήθελαν μια δική τους εκπομπή. Με ενδιαφέρει η ενημέρωση και μου ταιριάζει καλύτερα. Προτιμώ μία εκπομπή όπως της Πόπης Τσαπανίδου και ένα τέτοιο στιλ θα μπορούσα να το τρέξω στο μέλλον».

Δεν κρύβει την ανασφάλειά της για το μέλλον. «Οι συμβάσεις που υπογράφω είναι ανάλογες με την διάρκεια κάθε εκπομπής και το επόμενο βήμα είναι πάντα άγνωστο. Και με τρομάζει και με αγχώνει, γιατί πρέπει να περιμένω πάντα την επόμενη πρόταση. Κάνω κάποιες συζητήσεις αλλά αν δεν μπουν οι υπογραφές, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος».

Οι πυρκαγιές στην Ηλεία και το ναυάγιο στην Σαντορίνη είναι τα γεγονότα που θυμάται όσο λίγα από τα πολλά ρεπορτάζ που έχει καλύψει στην ζωή της. Εγινε τυχαία δημοσιογράφος, ενώ παραδέχεται πως ο χώρος της δημοσιογραφίας είναι πολύ σκληρός, αρκεί να ξέρει κάποιος να χειριστεί σωστά τις καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, νιώθει τυχερή που σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο έχει δουλειά.

«Νιώθω πολύ τυχερή. Κάποιοι άνθρωποι αναγνώρισαν την αξία μου και πήραν τα καλύτερα κομμάτια μου. Από την περασμένη εκπομπή δεν συνέχισαν πολλά άτομα, οπότε είναι μεγάλη τιμή για μένα που το κανάλι με εμπιστεύθηκε για την καλοκαιρινή του εκπομπή, την οποία πρόσεξε ιδιαίτερα». (Πηγή: Real)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top