Συνεχίζει στο Alter η Αγγελική Νικολούλη

«Φως στο Τούνελ» για την παρουσιάστρια

Για 17η τηλεοπτική χρον��ά θα συνεχίσει να ρίχνει «Φως στο Τούνελ» η Αγγελική Νικολούλη.

Η παρουσιάστρια, μετά την υπαγωγή του Alter στο άρθρο 99, ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής της ιστοσελίδας ότ�� η εκπομπή της συνεχίζει κανονικά.

«Το «Τούνελ» θα ανάψει τα φώτα του το Σεπτέμβρη στο Alter. Θα συνεχίσουμε φίλοι μου και πάλι μαζί για 17η τηλεοπτική χρονιά, με την ελπίδα και την αισιοδοξία ότι και αυτή η σεζόν θα είναι αποδοτική», έγραψε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε λέγοντας ότι πλέον «στόχος όλων είναι δουλέψουμε σκληρά για να βοηθήσουμε τον εργασιακό μας χώρο που μας εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια».

Σε αυτούς που την ήθελαν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη, απάντησε ότι «πρώτη πήγα στο Alter και τελευταία θα φύγω. Σίγουρα ο δρόμος θα είναι ανηφορικός. Οι περικοπές και οι θυσίες που πρέπει να γίνουν απ’ όλους, ελπίζουμε να μην αποβούν σε βάρος της ποιότητας και της παραγωγικότητας της δουλειάς μας. Ξεκινάμε όλοι με τις καλύτερες προθέσεις για μια ακόμη προσπάθεια, για να δούμε το φως στην άκρη του οικονομικού τούνελ του Alter».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top