«Βάσω... βγάλε με στον αέρα εάν με ακούς...»

Νέο «ατύχημα»: Αυτή τη φορά στο δελτίο της ΝΕΤ

«Βάσω... βγάλε με στον αέρα εάν με ακούς...»

Μετά το χθεσινό «ατύχημα» της Ελένης Φωτοπούλου, που νόμιζε ότι δεν ήταν στον αέρα, ενώ ήταν, ένα άλλο απρόοπτο σημάδεψε τα… τηλεοπτικά δρώμενα. Και ο δαίμων της τεχνολογίας, αυτή την φορά «χτύπησε» το δελτίο της ΝΕΤ.

Η παρουσιάστρια έβγαλε στον αέρα ρεπόρτερ του δελτίου, που μετέφερε τις πληροφορίες για φωτιά στο Αγρίνιο. Την στιγμή που η ρεπόρτερ μιλούσε με την παρουσιάστρια τηλεφωνικά, παρενέβη άλλη συνάδελφός της, που με… βροντερή φωνή, ζήτησε να την βγάλουν στον αέρα κι εκείνη, για άλλο φυσικά θέμα.

«Β��σω, βγάλε με στον αέρα αν με ακούς», είπε η δημοσιογράφος που παρενέβη στον αέρα, κάνοντας τις άλλες δύο, που ήδη συνομιλούσαν να «παγώσουν». Προφανώς, η… Βάσω εκτελεί χρέη αρχισυντάκτη, ή έχει κάποια παρεμφερή θέση στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ και γι’αυτό και η ρεπόρτερ απευθύνθηκε σε εκείνη για να βγει στον αέρα.

Πάντως, τόσο η παρουσιάστρια του δελτίου Λίνα Κλείτου, όσο και η ρεπόρτερ που ήδη βρισκόταν στον αέρα Νίκη Παπαδούλα, αν και «κόλλησαν» προς στιγμήν, εν συνεχεία ολοκλήρωσαν την σύνδεση και το δελτίο προχώρησε στα υπόλοιπα θέματα.

Συμβαίνουν αυτά… Αύγουστο έχουμε, διακοπές είναι και οι περισσότεροι… τι να πούν κι αυτοί που δουλεύουν… έπεσαν πολλά μαζεμένα και οι τεχνικοί μπεδρεύτηκαν... υπομονή παιδιά!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top