«Μυκονιάτισσα» έγινε η Δούκισσα Νομικού

Το παίζει… «διπλό ταμπλό» στο Νησί των Ανέμων

«Μυκονιάτισσα» έγινε η Δούκισσα Νομικού
Που τη χάνεις, που τη βρίσκεις τη Δούκισσα Νομικού το τελευταίο διάστημα, στα σοκάκια της Μυκόνου θα γυρίζει.

Τη μια με την Ρούλα Κορομηλά. Την άλλη με τον Χρήστο. Όχι τον Χολίδη. Τον Νέζο!Η νεαρή παρουσιάστρια, «περνάει τέλεια» στη Μύκονο μαζί με τη «Ρούλα της» όπως πόσταρε η ίδια στο Τwitter της, και σας γράψαμε και εμείς από το star.gr.

Παρέα με την Ρούλα ή θα λιάζονται, ή θα κάνουν βόλτες στα Ματογιάννια. Διπλό ταμπλό το παίζει η Δούκισσα. Από τη μια συζητά με τη Ρούλα, και απ΄την άλλη όπως αποκάλυψε στην κάμερα του Star, «έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας και με το Mega, απλώς δεν είναι η ώρα να τα πούμε τώρα».

Με το ένα πόδι στην Κάντζα και με το άλλο στη Μεσογείων η παρουσιάστρια, που όπως φαίνεται περιμένει την πρόταση την καλή.

Προς το παρόν πάντως απολαμβάνει τις διακοπές της στο «Νησί των Ανέμων», χωρίς τον Χρήστο Χολίδη που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κρατάνε ακόμα Αθήνα.

Γι΄αυτό και η Δούκισσα θα επιστρέψει στο κλεινόν άστυ για τον Δεκαπενταύγουστο.Μην το αφήσει και μόνο του το παλικάρι μέρες που ΄ναι! Μην κοιτάτε που δεν παραδέχονται τη σχέση τους. Εδώ ο κόσμος το΄χει τούμπανο…

Δείτε το αποκλειστικό video του Star...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top