Νάντια Μπουλέ: «Ποια είναι η Κριστίν Λαγκάρντ;»

Αυτό θα πει ενημερωτικό πρωινό!!!

Νάντια Μπουλέ: «Ποια είναι η Κριστίν Λαγκάρντ;»

Την περασμένη εβδομάδα που η Νάντια Μπουλέ ήταν σε διακοπές, ο Θανάσης Πάτρας «έκανε» μέσο όρο περίπου 15% στο σύνολο.

Περιμέναμε και μεις να δούμε τι θα κάνει η ξανθιά παρουσιάστρια μόλις επιστρέψει. Χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης κατέγραψε η AGB λοιπόν την Δευτέρα (08/08) και συγκεκριμένα 13.1% στο σύνολο και 12% στις ηλικίες 15-44.

Αναρωτιόμασταν γιατί... ψάχναμε την αιτία… αλλά δεν χρειάστηκε να κάνουμε και μεγάλη προσπάθεια. Λίγο μετά τις δέκα το πρωί της Τρίτης, η Νάντια, μαζί με τις υπόλοιπες συνεργάτιδες του Elatte σχολίαζαν την λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες, όταν η συζήτηση έφθασε στην Κριστίν Λαγκάρντ.

«Η Λαγκάρντ είναι η σύζυγος του… του… του…» έλεγε και ξανάλεγε η Νάντια, αλλά το ποιανού σύζυγος είναι, ποτέ δεν το ολοκλήρωσε. Ηταν φανερό ότι τελούσε υπό σύγχυση. Αλλωστε, το παραδέχθηκε και η ίδια. «Παιδιά, ένα λεπτό περιμένετε να σκεφτώ αυτό που θέλω να πώ… έχω μπερδευτεί…»

«Η Λαγκάρντ είναι η πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου», της είπε δημοσιογράφος της εκπομπής… «Α!!! Νόμιζα ότι είναι άλλη…» απάντησε η Νάντια… μέχρι να καταλήξει σε αυτό που ήθελε να πει… είχαν μπερδέψει τα μπούτια τους στο στούντιο… τελικά, διευκρίνισε ότι άλλο ήθελε να πει και άλλο είπε.

Δεν πειράζει, το καταλάβαμε. Όπως και οι υπόλοιποι τηλεθεατές που βλέπουν ενημερωτικό πρωινό στον Ant1, με την παρουσιάστρια να αγνοεί ποια είναι η πρόεδρος του ΔΝΤ… Μετά φταίνε οι τηλεκριτικοί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top