Νομικού - Οικονομάκου - Χρουσαλά γέμισαν το Instagram... έρωτα!

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media

Είναι ερωτευμένος και μιας και το "επιβάλλει" η ημέρα δείχνουν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media ότι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τις βρίσκει.. μέσα στα μέλια!

Ο λόγος για την Δούκισσα Νομικού, την Αθηνά Οικονομάκου, την Μαριέττα Χρουσαλά και την Ρούλα Ρέβη που μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φιλους φωτογραφίες με το άλλο τους μισό.

«Πριν σε γνωρίσω δεν ήμουν fan του Βαλεντίνου. Σιγά την χαζογιορτή, έλεγα. Την αγάπη την εκφράζεις κάθε μέρα. Ναι, οκ. Αλλά τουλάχιστον ανήμερα του Βαλεντίνου μπορώ να σου λέω ασταμάτητα πόσο Σ'αγαπώ έχοντας και ένα καλό...άλλοθι!» έγραψε η Δούκισσα Νομικού για τον άντρα της ζωής της Δημήτρη Θεοδωρίδη, ενώ στην ανάρτησή της η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και γράφει «It was always you. (Ήσουν πάντα εσύ)».

 

Μέσα στα μέλια και η ανάρτηση της πρώην Σταρ Ελλάς, Μαριέττας Χρουσαλά. Η παρουσιάστρια έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο πολύ αγαπάει τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, με τον οποίο έχει αποκτήσει ήδη τρία παιδιά!

 

 

 

Στο ίδιο... παθιασμένο κλίμα και η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη που έγραψε «Love you more and more. (Σ' αγαπώ όλο και περισσότερο)» κι έδειξε ότι γιορτάζει κι εκείνη τον Άγιο Βαλεντίνο με τον σύζυγο της Αποστόλη Τότσικα.