Δυο νέες real life εκπομπές στην Κάντζα

Τι αντικαθιστά τις «Οικογενειακές Ιστορίες»;

Μετά την επιτυχημένη συνταγή των «Οικογενειακών Ιστοριών», οι Γερμανοί σκέφτονται σοβαρά τι θα πάρει τη θέση τους.«Πιστοί» στο real life πρόγραμμα, εξετάζουν σοβαρά τέσσερις συγκεκριμένες προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Οι τέσσερις real life εκπομπές που έχουν προταθεί σύμφωνα με την «Espresso», είναι: οι «Εξιχνιάσεις Εγκλημάτων», οι «Γυναικείες Υποθέσεις», οι «Ιατρικές Υποθέσεις» και οι «Κρυμμένες Αλήθειες».

Ειδικότερα οι «Εξιχνιάσεις Εγκλημάτων» και οι «Γυναικείες Υποθέσεις» ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τους Γερμανούς, καθώς και το κόστος τους το επιτρέπει και το concept τους είναι πολύ πιασάρικο.

Οι «Ιατρικές Υποθέσεις» και οι «Κρυμμένες Αλήθειες», αν και τους ενδιαφέρουν εξίσου, κρίθηκαν απαγορευτικές λόγω κόστους.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες πάντως, θα μάθουμε τι αποφάσισαν τελικά οι ιθύνοντες της Κάντζας. Θα κρατήσουν και του χρόνου τις «Οικογενειακές Ιστορίες», ή θα ποντάρουν στα δυο νέα και πολλά υποσχόμενα projects;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top