Βαρύ το κλίμα στην Ελευθεροτυπία - Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας

Βαρύ το κλίμα στην Ελευθεροτυπία - Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση
Σε δύσβατα μονοπάτια φαίνεται πως μπαίνει η «Ελευθεροτυπία» μετά τα όσα ειπώθηκαν και συνέβησαν στη σημερινή γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εφημερίδας.

Ο γενικός διευθυντής της «Χ.Κ. Τεγόπουλος» Αν. Πολυκανδριώτης ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι τα πράγματα είναι άσχημα στην εφημερίδα, τονίζοντας ότι η Ελευθεροτυπία «μπαίνει μέσα» σε μηνιαία βάση και έκανε λόγο για χρέος 50 εκ. ευρώ. Στη συνέχεια επεσήμανε ότι αν εγκριθεί το δάνειο, θα υπάρξουν προγράμματα εθελουσίας ε��όδου.

Η διευθύντρια της εφημερίδας Κύρα Αδάμ, εξάλλου, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για μείωση του λειτουργικού κόστους ακόμη και κατά 50% και έκανε λόγο για επώδυνες αποφάσεις. «Η εφημερίδα μπαίνει σε τυφώνα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Οι εργαζόμενοι, από την πλευρά τους, εξέλεξαν ομόφωνα επιτροπή και απαίτησαν να τους δοθούν όλα τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας ώστε να τα εξετάσουν και να διαμορφώσουν τις θέσεις τους και να λάβουν αποφάσεις ενόψει των επόμενων γενικών συνελεύσεων.

Επιπλέον, απαίτησαν να πληρωθούν τώρα όσοι συνάδελφοι τους έχουν πιεστικές ανάγκες και να δοθεί από την επιχείρηση ακριβές χρονοδιάγραμμα καταβολής των μισθών
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top