Power Of Love: Παίκτης αποκάλυψε: «Είμαι υιοθετημένος»

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

Οι παίκτες του Power Of Love, του νέου παιχνιδιού του ΣΚΑΙ, συστήθηκαν ένας - ένας, αλλά ένας εκ των έξι ανδρών προχώρησε σε μια συγκινητική αποκάλυψη.

Ο Κωνσταντίνος ζει στην Αθήνα κι αν κι έχει καταγωγή από την Κέρκυρα, δεν έχει επαφές με το νησί του Ιονίου, μιας και, όπως είπε on camera είναι υιοθετημένος.

«Γεννήθηκα στην Αθήνα. Η βιολογική μητέρα μου κατάγεται από την Κέρκυρα. Δόθηκα για υιοθεσία όταν ήμουν ενός και το έμαθα στα δεκαέξι μου… Ήταν μια ολόκληρη διαδικασία, άρχισε στα 14 και μου το είπανε σταδιακά. Εντάξει, υπάρχουν γυναίκες παρένθετες, μετά υπάρχουν γυναίκες που κάνουν παιδιά και τα μεγαλώνουνε και μετά ήρθε ο ντουβρουτζάς», είπε ο 25χρονος παίκτης.

Και πρόσθεσε: «υπήρχε πολύ bullying από τους φίλους μου. Εγώ δεν το ήξερα τότε, αλλά αυτοί το ξέρανε επειδή είχαμε πολύ κουτσομπόλες μητέρες στη γειτονιά μου».

Μάλιστα, δε δίστασε να αποκαλύψει ότι για πρώτη φορά είδε την βιολογική του μητέρα πριν από τέσσερα χρόνια, με τον βιολογικό του αδερφό να κινεί τη σχετική διαδικασία.