Κάνει πάταγο εκπομπή για εθισμένους σε... πολύ περίεργες συνήθειες!

Τρώνε χαρτιά και ερωτεύονται κούκλες σιλικόνης...

Κάνει πάταγο εκπομπή για εθισμένους σε... πολύ περίεργες συνήθειες!
«Μy strange Addiction». Έτσι ονομάζεται μια σειρά ντοκιμαντέρ, που κάνει πάταγο στις ΗΠΑ.

Το θέμα της είναι μια σειρά ανθρώπων που είναι εθισμένοι σε πολύ… περίεργες συνήθειες! Πιο περίεργες… δεν γίνεται.

Για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, αρκεί να σας φέρουμε μερικά παραδείγματα:

Ας ξεκινήσουμε με την 31χρονη Λόρι, που εδώ και 23 χρόνια, κάθε βράδυ κοιμάται με το πιστολάκι των μαλλιών της σε λειτουργία. Η Λόρι θεωρεί ότι ο ήχος και η θερμότητα που εκπέμπει το μηχάνημα την ανακουφίζουν, αψηφώντας τους κινδύνους αυτού του παράξενου εθισμού.

Η Κέσα από την άλλη, τρώει περίπου μισό ρολό χαρτί υγείας τη μέρα, σχεδόν όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Περίεργη και η υπόθεση της Λόρεν η οποία το έριξε στο body building για να γλιτώσει από τον εθισμό της στα ναρκωτικά. Γυμνάζεται 6 ώρες τη μέρα και 6 ημέρες την εβδομάδα, ενώ το σώμα της μοιάζει περισσότερο με άντρα παρά με γυναίκας.

Χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση της 24χρονης Ρόντα που πιπιλάει συνεχώς το δάχτυλο της, ενώ δαγκώνει παράλληλα ένα παιδικό κουβερτάκι.Περίεργη συνήθεια και πολύ επικίνδυνη, αυτή της Κρίσταλ, που από τα 12 της τρώει καθημερινά… απορρυπαντικά!

Η 20χρονη Σαμάνθα από την άλλη, είναι εθισμένη στο μαύρισμα. Κάνει σολάριουμ ΤΡΕΙΣ φορές την ημέρα, και ηλιοθεραπεία με ελαιόλαδο.Απίστευτη περίπτωση αυτή της Έϊπριλ, που επέλεξε τις μαριονέτες αντί του αρραβωνιαστικού της, όταν εκείνος της έδωσε τελεσίγραφο λέγοντας της: «η εγώ ή αυτές!»

Ο Τζος από την άλλη, τρώει… ποτήρια σαμπάνιας γιατί λατρεύει τον ήχο του γυαλιού όταν το σπάει δαγκώνοντας το. Για να καταλάβετε για τι μιλάμε, τα τελευταία 4 χρόνια έχει φάει πάνω από 100 ποτήρια και 250 λάμπες.

Τέλος, ο Ντέιβιντ είναι ερωτευμένος με μια κούκλα σιλικόνης. Τρώνε μαζί, ψωνίζουν, πάνε μέχρι και βόλτες!

*Κάθε επεισόδιο διαρκεί 30 λεπτά και προσπαθεί να βρει τις αιτίες που έφεραν τους συγκεκριμένους ανθρώπους σε αυτή την κατάσταση, βοηθώντας τους παράλληλα να αντιμετω��ίσουν το πρόβλημα τους....

Δείτε ένα απόσπασμα στο video...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top