Τραμπούκοι επιτέθηκαν στο συνεργείο του STAR στην Πάρο

Απίστευτη επίθεση σε καμεραμάν

Τραμπούκοι επιτέθηκαν στο συνεργείο του STAR στην Πάρο

Σε μια πρωτοφανή επίδειξη τραμπουκισμού στο τηλεοπτικό συνεργείο του Σταρ που έκανε ρεπορτάζ για τη νυχτερινή ζωή της Πάρου, επιδόθηκαν οι σερβιτόροι και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου "Μπαρπαρόσα" στη Νάουσα.

Ως κοινοί τραμπούκοι, με την αλαζονεία ενός μπράβου της νύχτας οι σερβιτόροι του εστιατορίου δείχνουν τις πυγμαχικές τους ικανότητες πάνω στα πλευρά του οπερατέρ Βασίλη Κονταξή και στην κάμερά του, ενώ ο Γρηγόρης Μπακας προσπαθεί να κάνει ρεπορτάζ. Μόνο που ο στόχος ήταν να κάνει ρεπορτάζ για τη νυχτερινή ζωή της πανέμορφης Πάρου κι όχι ρεπορτάζ για μπράβους της νύχτας, όπως αυτούς που ενοχλήθηκαν από την παρουσία του Σταρ.

Βράδυ της Κυριακής και ο Γρηγόρης Μπάκας με τον Βασίλη Κονταξή καταγράφουν εικόνες σε δημόσιο χώρο για την ζωή στην όμορφη Κυκλαδίτισσα Πάρο. Έξω από το εστιατόριο Μπαρμπαρόσα, που καταλαμβάνει όλη την προβλήτα του μικρού λιμανιού της Νάουσας, τον προαύλιο χώρο της μικρής εκκλησίας και όσον άλλο χώρο γουστάρει προφανώς, οι σερβιτόροι υπό την εποπτεία του ιδιοκτήτη εξοργίζονται από την παρουσία της κάμερας και χωρίς πολλά - πολλά, επιτίθενται στο συνεργείο. Χτυπούν τον οπερατέρ και επιχειρούν να κατεβάσουν την κάμερα.

Ώρες αργότερα η αστυνομία συνέλαβε τον έναν σερβιτόρο μετά τη μήνυση για απειλή, εξύβριση και απόπειρα σωματικής βλάβης. Η στάση του ιδιοκτήτη και των σερβιτόρων που λειτουργούσαν ως κοινοί μπράβοι προκαλεί απορίες καθώς αποτελούν μια δυνατή παραφωνία στο υπέροχο νησί. Αποτελούν μια εξαίρεση στην πανέμορφη Πάρο τις ομορφιές της οποίας αναδεικνύει εδώ και χρόνια το Σταρ. Ακόμα και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες του νησιού διαχωρίζουν τη θέση τους από τις πράξεις του συγκριμένου μαγαζιού. Με την ανοχή ποιού λοιπόν αυτοί οι κύριοι λειτουργούν ως μπράβοι;

Απορία επίσης προκαλεί το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μαγαζί καταλαμβάνει όλο το λιμανάκι της Νάουσας, ακόμα και τον προαύλιο χώρο της μικρής εκκλησιάς. Οι αρμόδιοι φορείς άραγε τι κάνουν; Το Σταρ θα συνεχίζει να βρίσκεται στην Πάρο και θα επανέλθει για το ίδιο θέμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top