Τον «έσφαξαν» με το γάντι! Τα σχόλια στο «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» για τον Ντάνο στο Τατουάζ

Δείτε το βίντεο...

Το πρωί του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού  και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» σχολίασαν το ντεμπούτο του Γιώργου Αγγελόπουλου στο «Τατουάζ».

Αρχικά, η παρουσιάστρια ρώτησε πως τους φάνηκε ο νικητής του Survivor και πρώτος τον λόγο πήρε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης λέγοντας: «Πάρα πολύ μου άρεσε. Εμένα έτσι κι αλλιώς μου άρεσαν και οι Οικογενειακές Ιστορίες στον Alpha. Τις παρακολουθούσα…»

 «Αυτό λέγεται σκίσιμο με το γάντι!» ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Μην υπερβάλλω, απλά αυτή η δραματική σκηνή για την οποία έγινε τόσος ντόρος, ήταν όλη μουσική, κάτι πλάνα τσουφ τσουφ τσουφ, ο Ντάνος σκυμμένος πάνω από ένα νεκρό. Αυτό. Έτσι παίζω και εγώ», πρόσθεσε ο Ραφαηλίδης.

«Αυτή είναι η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου», εξήγησε η Ναταλία Γερμανού.

«Ναι. Αλλά θέλω αν σου πω ότι αν έχεις ηθοποιάρα, αν έχεις τον Κατράκη, του κάνεις ένα γκρο και σου βγάζει όλο τον πόνο του» συνέχισε ο Ραφαηλίδης.

«Συγκρίνεις τον Ντάνο με τον Κατράκη; Για πρώτη εμφάνιση ανθρώπου που δεν έχει καμία επαφή με την υποκριτική, ήταν παραπάνω από αξιοπρεπής. Ήταν και καλός» σημείωσε η Ναταλία Γερμανού.

Κλείνοντας, ο Πέτρος Κουσουλός δήλωσε: «Ο Ντάνος μπορεί να εξελιχθεί ως ο νέος Κουρκουλος. Δεν το λέω το λένε εκείνοι που τον έχουν δει. Δεν είναι τυχαία περίπτωση ο Ντάνος». Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Απλά εγώ φοβάμαι ότι έχουν ανεβάσει πάρα πολύ τον πήχη των προσδοκιών, κάποιοι λένε για τον νέο Κούρκουλο…».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο σχετικό απόσπασμα…