Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και το σεξ - Τι αποκάλυψε;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για την πολύ προσωπική του ζωή.

Ο νικητής του Survivor αποκάλυψε - καθισμένος στον καναπέ της εκπομπής Dot - ότι απέρριψε πρόταση για το Bachelor του ΑΝΤ1, λέγοντας: «Ήταν πολύ τιμητικές οι δύο προτάσεις που είχα. Όταν ξεκινάει με ένα «όχι» η συζήτηση με ένα κανάλι, δεν είναι πολύ άνετο και για μένα. Φρόντισα να τους κάνω να καταλάβουν γιατί είπα «όχι». Η πρόταση του ΑΝΤ1 για το Bachelor ήταν πάρα πολύ τιμητική για μένα. Δεν ήταν να το παρουσιάσω, ήταν να είμαι ο εργένης. Αυτό δεν θα το έκανα ούτε πριν το Survivor. Να με βάλεις, χωρίς κάμερες, σε ένα σπίτι με 25 γυναίκες, σίγουρα ακούγεται ΟΚ, αλλά δεν είναι τώρα να το εξωτερικεύσουμε για να δείξω πόσο καλός μπορεί να είμαι στο φλερτ».

Στη συνέχεια, όμως, το θερμόμετρο ανέβηκε και όταν ρωτήθηκε ο Ντάνος «Αν έχει κάνει σεξ μετά το Survivor», είπε: «δεν έχω κάνει σεξ μετά το Survivor» και συνέχισε με έναν μορφασμό που αναιρούσε αυτό που μόλις είχε πει....