Ποιά παρουσιάστρια ευχαρίστησε on air την μαμά και τον μπαμπά;

Τι είπε για τα παιδικά της χρόνια

Αν νομίζετε πως μόνο στις απονομές βραβείων οι επώνυμοι ευχαριστούν δημόσια τους γονείς τους, κάνετε λάθος! Ακόμα και μέσα από την TV στέλνονται τα ευχαριστήρια και η Νάντια Μπουλέ είπε σήμερα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον μπαμπά και την μαμά της...

Αφορμή για το προσωπικό «ξέσπασμα» της παρουσιάστριας στάθηκε ένα θέμα στο «Elatte» για τον Brad Pitt, καθώς η Νάντια διερωτήθηκε πως αντέχουν τα παιδιά του (by the way, να την ενημερώσουμε ότι 6 είναι και όχι 7) να αλλάζουν συχνά τόπο διαμονής και σχολείο.

Πάτρας και Μπουλέ άρχισαν να... αναλύουν τις συνήθειες των παιδιών των Brangelina, ενώ από τα σχόλια δεν ξέφυγε ούτε η κόρη της Madonna, Λούρδη. Έκοβε ο Θανάσης, έραβε η Νάντια που δεν έλεγε να «χωνέψει» τους prive δασκάλους, τους ψυχολόγους και την χλιδάτη ζωή των παιδιών αυτών.

«Ας ευχαριστήσουμε τους γονείς μας, λοιπόν, για τα απλά παιδικά χρόνια που μας χάρισαν! Τα απλά και φυσιολογικά», είπε μετά το λογίδριο και... το θέμα έκλεισε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top