Ελεονώρα Μελέτη: H εκπομπή του Λιάγκα και το Dancing With The Stars

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Στην κάμερα της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha, Happy Day, μίλησε το πρωί της Τρίτης η Ελεονώρα Μελέτη, τόσο για τα τηλεοπτικά της σχέδια, όσο για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αλλά και τη διαμάχη της με τον ΣΚΑΙ.

"Τηλεοπτικά θα δούμε, έχει ο Θεός ακόμα, δεν ξέρουμε. Η σεζόν ούτως ή άλλως είναι χαμένη, είμαστε στο δεύτερο μισό και θα φύγω κιόλας στο δεύτερο μισό να γεννήσω. Ακόμα δεν έχουμε κάτι να πούμε για το Dancing With The Stars, έχουμε μείνει στις συζητήσεις με τον κ. Λάτσιο", είπε αρχικά η εγκυμονούσα παρουσιάστρια.

Και συνέχισε αναφερόμενη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, που όπως έγινε γνωστό τις περασμένες ημέρες, έριξε αυλαία πρόωρα, λέγοντας: "Είχε υπάρξει μια επικοινωνία με τον Γιώργο Λιάγκα στην αρχή της σεζόν, μήπως κάναμε κάτι μαζί, αλλά λόγω εγκυμοσύνης δεν προχώρησε -και όχι μόνο, και για άλλα πράγματα που συζητήσαμε με τον Γιώργο".

Τέλος, αναφορικά με τον ΣΚΑΪ, είπε: "Με τον ΣΚΑΪ έχει γίνει μια διαδικασία, εγώ μένω σε αυτή τη διαδικασία και βλέπουμε. Το θέμα είναι καθαρά ηθικό αυτή τη στιγμή".