Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Πώς έγινε το σοβαρό τροχαίο στη παραλιακή!

Οι πρώτες εκτιμήσεις της Τροχαίας

«Μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της παραμονής των Χριστουγέννων.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρό τροχαίο για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη - Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Ο 44χρονος παρουσιαστής παραμένει στη ΜΕΘ του Ασκληπιείου Βούλας και οι γιατροί δίνουν σκληρή μάχη καθώς έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ο Γιώργος Καραϊβάζ  ανέφερε τις πρώτες εκτιμήσεις που κάνει η Τροχαία για το σοβαρό ατύχημα.

Διαβάστε επίσης: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Κωνσταντάρα για τον Αγγελίδη: Αδερφέ μου…

Συγκεκριμένα είπε: «Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η Τροχαία από την αυτοψία που έχει κάνει στο σημείο, διότι δεν υπάρχουν μάρτυρες, αλλά και από την κατάθεση του οδηγού του λεωφορείου φαίνεται ότι έγινε ένα τραγικό λάθος από την πλευρά του οδηγού του λεωφορείου», και πρόσθεσε: «Κινούνταν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς την παραλιακή και περίπου 200 με 250μ. πριν το φανάρι της διασταύρωσης με την Καλύμνου για κάποιο λόγο ο οδηγός του λεωφορείου ενώ κινούνταν στη μεσαία λωρίδα έκανε έναν ελιγμό, προκειμένου να μπει στην αριστερή λωρίδα και στη συνέχεια να στρίψει στην οδό Καλύμνου με προορισμό τη Βάρη. Εκείνη τη στιγμή ερχόταν ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης με τη μηχανή του και προσέκρουσε στο πίσω μέρος του οχήματος. Φαίνεται πως και ο ίδιος προσπάθησε να κάνει κάποιον ελιγμό για να αποφύγει την σύγκρουση, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε».

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το ζεϊμπέκικο στο εορταστικό «Στην υγειά μας ρε παιδιά» πριν το σοβαρό τροχαίο

Ωστόσο, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως ο παρουσιαστής δεν βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και πιθανότατα δε φορούσε κράνος.

Διαβάστε επίσης: Σταύρος Κωνσταντίνου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη: «Κουράγιο, δύναμη και προσευχή…»

Σε ότι αφορά τον οδηγό του λεωφορείου έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του, ενώ δεν υπάρχει σύλληψη καθώς δεν υπάρχει θάνατος.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε επίσης: Αγωνία για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη! Η πρώτη αντίδραση της γυναίκας του μετά το τροχαίο