Nomads: Ο Γιώργος Κατσινόπουλος «άδειασε» την Αποστολία Ζώη για ένα πιάτο ρύζι!

Δείτε το βίντεο

«Άναψαν» τα αίματα στην παραλία στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads.

Ο Λευτέρης Παρασκευάς κατηγόρησε τον Γιώργο Κατσινόπουλο ότι έφαγε παραπάνω απ’ όσο έπρεπε, ενώ και η Αποστολία Ζώη συμφώνησε.

Τότε ο πρωταθλητής του Brazilian Jiu Jitsu έγινε έξαλλος με τη συμπεριφορά τους ζήτησε  να μοιραστούν οι προμήθειες!

Συγκεκριμένα είπε: «Για να μην ξαναγίνει παρεξήγηση, θα ήθελα να μοιράσουμε το φαγητό. Και από εδώ και πέρα, ο καθένας να μαγειρεύει ο,τι θέλει, με όποιον θέλει. Προσωπικά, δεν έχω ανάγκη να μου κάνει κανένας τον μάγειρα και θα ‘θελα να μοιραστούν τα φαγητά για να μην ξαναυπάρξει πρόβλημα».

«Προσωπικά δεν έχω θέμα με αυτό», του απάντησε η Αποστολία, επαναλαμβάνοντας ότι η παρεξήγηση έγινε επειδή η ίδια δεν γνώριζε πως συμβίωναν οι Ωκεανοί. Παράλληλα, μιλώντας την κάμερα του παιχνιδιού, ανέφερε ότι δεν υπάρχει πλέον θέμα ανάμεσα στην ίδια και τον Γιώργο και η απόφασή του να μοιραστεί το φαγητό οφείλεται σε κάτι που έχει συμβεί με τον Λευτέρη Παρασκευά.

Από την πλευρά του, μιλώντας στην κάμερα, ο Γιώργος άδειασε την τραγουδίστρια λέγοντας: «δεν μπορώ να μπω σε διάλογο με ανθρώπους που με κοροϊδεύουν κατάματα! Η Αποστολία είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Αυτό που έκανε σήμερα, το έχει ξανακάνει. Τα κάνει όπως πρέπει να τα κάνει, τα μαγειρεύει, τα ξεφουρνίζει και μετά έρχεται να σου ζητήσει συγγνώμη on camera και να κάνουμε διάλογο… Δεν υπάρχει κανένας διάλογος, οι σχέσεις τελείωσαν, οι ομάδες έχουν χωριστεί!». 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…