Ε. Μελέτη: «Μου έχουν κάνει δύο φορές πρόταση γάμου και είπα όχι»

Οι σχέσεις, η απιστία και η αλλαγή ώρας στην εκπομπή της

Ε. Μελέτη: «Μου έχουν κάνει δύο φορές πρόταση γάμου και είπα όχι»

Καλεσμένη στο Πρωινό mou ήταν σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

«Εάν μάθει ο άνδρας της ζωής μου με πόσους άνδρες έχω πάει θα αναρωτηθεί: “μήπως δεν έχει πάει με αρκετούς”; Ειλικρινά σε σχέση με αυτά που ακούω και τις έρευνες που διαβάζω, μη με βλέπεις έτσι είμαι πολύ στρίφνω. Δεν χαρίζομαι εύκολα κι αυτό βέβαια μου κοστίζει. Μπορώ να μείνω και σε περίοδο αποχής από το sex για πολλούς μήνες», είπε η Ελεονώρα, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι αυτόν τον καιρό διανύει μια πολύ «παραγωγική περίοδο»!!!

Η Ελεονώρα δεν δίστασε επίσης να αποκαλύψει ότι δεν έχει κάνει ποτέ one night stand, τονίζοντας ότι το λέει δημόσια γιατί δε θα βρεθεί ποτέ κανείς να τη διαψεύσει.

Η παρουσιάστρια δηλώνει… "σχεσάκιας", αποκαλύπτοντας ότι η μικρότερη σχέση που έχει κάνει κράτησε περίπου πέντε μήνες.

Και μπορεί να μην έχει κάνει one night stand, δεν δίστασε όμως να εξομολογηθεί ότι έχει απατήσει στο παρελθόν έναν σύντροφό της.

«Έχω απατήσει και έχω τελειώσει τη σχέση λίγο μετά. Του το είπα εγώ η ίδια. Τι να κάνουμε φίλε μου όλα εδώ πληρώνονται. Και να με συγχωρούσε δεν με ενδιέφερε. Πρέπει να έχω φάει κέρατο για όλη μου τη ζωή από τον συγκεκριμένο», είπε.

Όσο για το γάμο, προς το παρόν δεν τον σκέφτεται, κι ας της έχουν κάνει δύο φορές πρόταση.

«Μου έχει γίνει πρόταση γάμου και δύο φορές κιόλας. Είπα όχι. Τώρα θα ήμασταν και οι δύο χάλια», τόνισε.

Τι είπε για την αλλαγή ώρας στην εκπομπή της;

«Οι πρώτες προσεγγίσεις για να αλλάξουμε ώρα έγιναν πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση, ήμουν ξεκάθαρη ότι όσο υπάρχει πρωινή ζώνη εγώ δεν κουνιέμαι από εκεί. Τώρα δεν είχα επιλογή. Όταν κόβεται μία ζώνη ή θα μείνεις άνεργος ή θα πάρεις αυτό που σου προσφέρουν», είπε η παρουσιάστρια, η οποία πρόσθεσε ότι δεν θα αλλάξει κάτι στην εκπομπή της.

«Δε θεωρώ ότι είναι τόσο μεγάλη η αλλαγή που γίνεται. Η εκπομπή θα είναι ίδια, απλά αλλάζουμε ώρα», είπε.

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη που θα βρεθεί και πάλι απέναντί της, η Ελεονώρα είπε:

«Τώρα που γνώρισα την Ελένη η γνώμη μου είναι πιο ολοκληρωμένη. Έχω μόνο τα καλύτερα να πω. Θα μπορούσα να κάνω παρέα με τ��ν Ελένη, θα μπορούσα να βγω να πάω να πιω έναν καφέ, θα μπορούσα να κλείσω ένα δωμάτιο στην Άνδρο και να περάσω εκεί μια εβδομάδα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top