Καραβάτου - Κατσούλης: Δεν "έκλεισαν" την εκπομπή λόγω της βροχόπτωσης

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Λίγο προτού "κλείσουν" την εκπομπή τους και ευχηθούν στο κοινό Καλό Σαββατοκύριακο βυθίστηκε στο σκοτάδι η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Την ώρα που οι οικοδεσπότες Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης μιλούσαν με τον καλεσμένο της εκπομπής Χρήστο Χατζηπαναγιώτη έκλεισαν τα φώτα και έπεσε... "μαύρο".

«Αλήθεια;», ακούστηκε να λέει η Κατερίνα Καραβάτου κι αμέσως έπεσε το σήμα της εκπομπης και μπήκαν διαφημίσεις, με την εκπομπή να μην ξαναβγαίνει στον αέρα.

Η εξήγηση ήρθε στη συνέχεια του προγραμμάτος από την Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Εδώ εμείς που είμαστε στο Ίλιον είχαμε μια διακοπή ρεύματος και έτσι η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη διακόπηκε κάπως βάναυσα. Γυρίσαμε σε γεννήτρια. Εμείς μπορέσαμε να είμαστε κανονικά. Τα παιδιά ήθελαν να σας ευχηθούν να έχετε ένα όμορφο σαββατοκύριακο», είπε εξηγώντας τι έχει συμβεί λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρη τη χώρα.