To επιθετικό tweet της Κim Kardashian στον Trump που έχει γίνει viral: «Σταμάτα να παίζεις γκολφ και να γράφεις στο twitter»

Δείτε γιατί ξέσπασε η τηλεπερσόνα

Viral έχει γίνει το tweet της Kim Kardashian στον Donald Trump! H 35χρονη τηλεπερσόνα τα έβαλε με τον Αμερικανό Πρόεδρο με αφορμή την επίθεσή του κατά της δημάρχου της Σαν Χουάν (πρωτεύουσας του Πουέρτο Ρίκο) Κάρμεν Γιουλίν Κρουζ, η οποία υπήρξε επικριτική για την επέμβαση των ομοσπονδιακών αρχών στις καταστροφές εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν το νησί.

Ο Trump υποστήριξε ότι η δήμαρχος επέδειξε “ανεπαρκή ηγεσία.”

Σε μια σειρά πρωινών αναρτήσεων του στο Twitter, o Aμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε να καταλογίζει ευθύνες και σε μερικούς από τους κατοίκους του Πουέρτο Ρίκο, σχετικά με την αργοπορία στην διάθεση ανθρωπιστικής βοήθειας για την αντιμετώπιση των καταστροφών, που προκάλεσε ο κυκλώνας Μαρία.

Ο ίδιος, έγραψε στο Twitter, ότι οι κάτοικοι “θέλουν να γίνουν όλα γι’ αυτούς. Η δήμαρχος του Σαν Χουάν που πριν από μερικές ήταν επαινετική, τώρα ακολούθησε την συμβουλή των Δημοκρατικών ότι θα πρέπει να είναι μοχθηρή με τον Τrump” τόνισε ο Trump σε ανάρτησή του στο Twitter, από το ιδιόκτητο θέρετρο του γκολφ που διαθέτει στο Μπεντμίνστερ του Νιου Τζέρσεϊ, όπου βρίσκεται για το Σαββατοκύριακο.

Τα σχόλια του προέδρου προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και εκείνη της Κim Kardashian.

 «Δεν έχουν ρεύμα για να δουν τηλεόραση. Σταμάτα σε παρακαλώ να παίζεις γκολφ και να γράφεις στο Twitter την ώρα που οι άνθρωποι πεθαίνουν. Βγες μπροστά και βοήθησε...» έγραψε χαρακτηριστικά.

 Σημειώνεται πάντως πως δεν είναι η πρώτη φορά που τα βάζει με τον Αμερικανό Πρόεδρο. Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει πως η μικρή της κόρη θα τα κατάφερνε καλύτερα με την διακυβέρνηση της χώρας.