«Έχω φάει κέρατο... σύντροφός μου είχε παράλληλη σχέση», παραδέχεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή της

Τη γνωρίσαμε μέσα από τον ΣΚΑΙ, αρχικά ως αθλητικογράφος του καναλιού και στη συνέχεια - και πολύ πιο εκτενώς - μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town, αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει οικογένεια, αλλά κι ότι την έχουν απατήσει. 

“Ξέρεις ποιο είναι το όνειρό μου; Να κάνω μια πολύ όμορφη οικογένεια. Θέλω να γίνω μανούλα. Δεν είναι βέβαια κάτι που προγραμματίζεις. Αν είναι, θα σου έρθει. Ελπίζω και εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός και να κάνω μια οικογένεια σαν αυτή που έχω μεγαλώσει εγώ” είπε η πρώην "Διάσημη" και συνέχισε: “Ο φίλος μου το ξέρει. Ακόμα είναι πολύ νωρίς να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα”.
 

Απάντησε, μάλιστα, και στο αν την έχουν απατήσει ποτέ, λέγοντας με ειλικρίνει: “Ναι, έχω φάει κέρατο. Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη. Αυτό ακριβώς συνέβη. Και τις δυο φορές το έμαθα στο ξεκάρφωτο – από γνωστό γνωστού – ότι είχε παράλληλη σχέση. Στην αρχή δεν εμπιστευόμουν τους άνδρες, αλλά όλο αυτό με έκανε πιο δυνατή. Μου πήρε χρόνο να το ξεπεράσω”.