Ντάνος για Χρανιώτη: «Με κυνηγούσε στο πάρτι να με φιλήσει παθιασμένα»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Μπορεί το Survivor να τελείωσε, η εκπομπή όμως της Ελεονώρα Μελέτη καλά κρατεί!

Το μεσημέρι της Δευτέρας, καλεσμένος στο πλατό του Survivor Panorama ήταν για ακόμα μια φορά ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Αγγελόπουλος.

Αλλά δεν ήταν μόνος, μιας και δίπλα του καθόταν ο επίσης «Διάσημος» φίλος του στο παιχνίδι, αλλά και εκτός όπως όλα δείχνουν, Γιώργος Χρανιώτης!

Μεταξύ άλλων, οι δυο συμπαίκτες προχώρησαν σε… πικάντικες αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα έγιναν στο πάρτι που διοργανώθηκε στο Λαγονήσι, μετά το τέλος του Survivor!

«Διασκεδάσαμε πάρα πολύ έντονα, και με έπιασε η χαρά μου, και όταν γίνεται αυτό, και συνοδεύεται από αλκοόλ, γίνεται ο χαμός προς το τέλος της νύχτας! Μου αρέσει να πειράζω τους φίλους μου και να τους πιάνω έντονα», δήλωσε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Αλλά η «καυτή» είδηση ήρθε δια στόματος Ντάνου: «Όταν είσαι ξενέρωτος, αντιλαμβάνεσαι περισσότερο τις εκδηλώσεις αγάπης του Γιώργου! Με κυνήγαγε σε όλο το πάρτι να με φιλήσει παθιασμένα. Για να μην παρεξηγηθούμε, του βγαίνει ακόμη περισσότερο η αγάπη που έχει για μένα! Είναι αυθεντικός. Τόσα που μου έκανε εκεί μέσα, δεν τα σώζει».