Λεπτές ισορροπίες στο MasterChef: «Ήθελα να του ρίξω μπουνιά στη μούρη»!

Τί έγινε στο δεύτερο συμβούλιο των ομάδων;

Οι 17 παίκτες του MasterChef, όπως είδαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (24/05) χωρίστηκαν σε δυο ομάδες την μπλε και την κόκκινη και πήραν μέρος σε μια ομαδική θαλασσινή διαδικασία.

Σήμερα πηγαίνοντας στο δεύτερο συμβούλιο των ομάδων, οι διαγωνιζόμενοι περίμεναν να ακούσουν από τους κριτές ποια ομάδα κέρδισε.

(Γωγώ Δελογγιάνη)

Λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Σωτήρης Κοντιζάς ζήτησαν από τους παίκτες να σχολιάσουν την χθεσινή δοκιμασία.

Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ρώτησε τον αρχηγό της μπλε ομάδας, Γιώργο Χρονάκη να του πει ποιος από τους δυο μπουφέδες του άρεσε περισσότερο.

(Γιώργος Χρονάκης)

 Εκείνος αργούσε να απαντήσει και αυτό το γεγονός εκνεύρισε την Γωγώ Δελογιάννη, η οποία όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο είπε: « Όταν ρώτησαν τον Γιώργο ποιος μπουφές του άρεσε περισσότερο  και του πήρε 4-5 λεπτά για να επιλέξει τον δικό μας ήθελα να σηκωθώ και να του ρίξω μπουνιά στη μούρη. Δεν τον πιστεύεις;Μην τον πιστεύεις. Είσαι αρχηγός μιας ομάδας  και πρέπει να την υποστηρίξεις».