Survivor: ΔΕΙΤΕ τι έγινε στην παραλία μετά τον καυγά του Ντάνου με τον Σπαλιάρα-Τι είπανε!

Η παρεξήγηση δεν λύθηκε

Η παρεξήγηση του Ντάνου με τον Γιάννη Σπαλιάρα φαίνεται πως δεν λύθηκε στο Survivor!

Όλα ξεκίνησαν μετά το τέλος του αγώνα για το έπαθλο φαγητού. Μια κίνηση του Σπαλιάρα αλλά και η στάση του Μάριου και του Κωνσταντίνου, όμως, μετά το τέλος του αγωνίσματος ενόχλησαν τον Ντάνο που ξέσπασε.

Στην συνέχεια όταν όλοι οι παίκτες γύρισαν στην παραλία, το συζήτησαν!

Δείτε ένα απόσπασμα από τον διάλογό τους:

Αγγελόπουλος: «Πρώτα προσβάλλει εσάς και μετά εμάς»

Μάριος: «Προσβάλλει πρώτα τον οποιονδήποτε το έκανε και από εκεί και πέρα…»

Αγγελόπουλος: «Προσβάλλει τον εαυτό του, προσβάλλει εσάς, ή δεν σας προσβάλλει γιατί συμφωνείτε και μετά προσβάλλει εμάς.»

Μάριος: «Όχι, έχεις λάθος. Εάν αυτή η κουβέντα που κάνουμε τώρα, σου έχει δείξει αυτό το πράγμα είσαι εκτός τόπου και χρόνου»

Αγγελόπουλος: «Να το πάρουμε ένα-ένα να μου λές… Καταρχάς προσβάλλει τον εαυτό του;»

Μάριος: «Εννοείται και είμαι ο πρώτος που το είπα!»

Στην συνέχεια πήγε ο Κωνσταντίνος να φωνάξει τον Γιάννη, ο οποίος ήταν στην σπηλιά των «Μαχητών».

Τότε ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε στον Σπαλιάρα: «Την ήττα ας πούμε της ομάδας σου, ή τις νίκες και αυτό που λέμε ουσιαστικά είναι αν εσένα σε εκπροσωπεί αυτή η στάση, ή αν εκπροσωπεί την ομάδα σου»

Έπειτα πρόσθεσε και ο Ντάνος: «Όταν εμείς ανοίγουμε την πόρτα και λέμε παιδιά έχουμε καρύδα να την φάμε στην μέση, γιατί είμαστε σε ένα γαμ***παίχνιδο, δεν μπορεί να φεύγουμε και να πηγαίνουμε εκεί και να είμαστε έτσι».

Και τότε του απάντησε ο Σπαλιάρας τα εξής: «Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου, γιατί και σαν συμπαίκτες αρπαζόμασταν, αλλά όταν απευθύνομαι στον Σάκη προφανώς δεν θέλω να πικάρω εσένα.