Καλός, χρυσός ο Ντάνος μας, αλλά ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ Βάρναλη και Ξυλούρη!

ΦΑΟΥΛ από τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν  κάνει θραύση  μόνο στο γυναικείο κοινό, αλλά έχει ένθερμους υποστηρικτές και πολλούς άνδρες.

Κάθε φορά που γίνεται κάτι στο survivor με «πρωταγωνιστή» τον Ντάνο, τα social media παίρνουν «φωτιά», καθώς οι… θαυμαστές του σπεύδουν να τον υποστηρίξουν.

Σε ότι αφορά στην Σκιάθο, τον τόπο καταγωγής του παίκτη των «Διασήμων» οι δρόμοι ερημώνουν, προκειμένου να απολαύσουν το καμάρι τους.

Ωστόσο, ο Ντάνος έκανε ένα μεγάλο φάουλ στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων,  στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Όλοι συμμετείχαν, εκτός από τον Μπο, -είναι ράπερ και θα ήταν άδικο για τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να πάρει μέρος- σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού με έπαθλο την παρουσία στο πάρτι του επόμενου Survivor!

Όλος ο κόσμος φυσικά περίμενε με ανυπομονησία να δει τον Γιώργο Αγγελόπουλο …on stage. Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης τον ρώτησε ποιο τραγούδι θα πει εκείνος είπε πως  επέλεξε να πει την «Μπαλάντα του κυρ Μέντιου»!

 «Θα πω τη μπαλάντα του Κυρ-Μέντιου από τον Σφακιανάκη» είπε ο Ντάνος προτού ξεκινήσει να τραγουδά.

Εδώ δεν μπορούμε να του δώσουμε… ασυλία, αφού υπέπεσε σε «ύβριν»! Για την ιστορία αγαπητέ Αγγελόπουλε να σε πληροφορήσουμε  ότι  «Η μπαλάντα του κυρ Μέντιου» είναι ποίημα του Κώστα Βάρναλη, το οποίο συμπεριλήφθηκε στην ποιητική συλλογή Τα Ποιητικά, το 1956. Το ποίημα έγινε ευρέως γνωστό και από τη μουσική μεταφορά του, σε μελοποίηση Λουκά Θάνο και ερμηνεία Νίκου Ξυλούρη.

Μάλιστα, ο  Νότης Σφακιανάκης το συμπεριέλαβε στον δίσκο ‘’ΧΧΧ Ενθύμιον’’ το 1999.

Καλός χρυσός ο Ντάνος μας, αλλά όχι να μην ξέρει Βάρναλη και Ξυλούρη!

Διαβάστε επίσης:

Ακούστηκε μέχρι την Σκιάθο! Ο Ντάνος τραγούδησε την «Μπαλάντα του κυρ Μέντιου» στο πάρτι του Survivor