«Η Πλεκτάνη» έρχεται απόψε στο Star με Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Ράσελ Κρόου

Μην το χάσετε- Συντονιστείτε στις 22:00

Απόψε στις 22:00 συντονιστείτε στο Star γιατί έρχεται η «Πλεκτάνη».

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Ο Ρότζερ Φέρις είναι ίσως ο καλύτερος πράκτορας της Αμερικανικής Υπηρεσίας Αντικατασκοπίας. Με αποστολές στην άλλη άκρη του κόσμου, η ζωή του συχνά εξαρτάται από τις εντολές του βετεράνου της CIA, Εντ Χόφμαν.

Καταστρώνοντας τη στρατηγική του από ένα λάπτοπ κάπου στα προάστια, ο Χόφμαν παρακολουθεί στενά έναν ανερχόμενο ηγέτη τρομοκρατών, ο οποίος έχει οργανώσει μια εκστρατεία βομβαρδισμών και καταφέρνει να ξεφύγει από το πιο εξελιγμένο δίκτυο αντικατασκοπίας στον κόσμο

 

Για να δελεάσει τον τρομοκράτη και να τον αναγκάσει να αποκαλυφθεί, ο Φέρις θα πρέπει να διεισδύσει στον σκοτεινό κόσμο του. Όσο όμως πλησιάζει τον στόχο του, τόσο περισσότερο ανακαλύπτει ότι η εμπιστοσύνη είναι μια επικίνδυνη πολυτέλεια από την οποία εξαρτάται η ζωή του.

• Πρωταγωνιστούν δύο μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, ο τρεις φορές υποψήφιος για Όσκαρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο βραβευμένος με Όσκαρ Ράσελ Κρόου υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του τρεις φορές υποψήφιου για Όσκαρ, Ρίντλεϊ Σκοτ.

• Το σενάριο φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ Γουίλιαμ Μόναχαν (Ο Πληροφοριοδότης) και βασίζεται στο μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Ιγκνάσιους, γνωστού δημοσιογράφου της Washington Post.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.