Η κόντρα τους έφερε... κοντά; Σπυροπούλου σε Λιάγκα: Γιώργο πάρε με τηλέφωνο!

Τι συνέβη το Σάββατο στην εκπομπή της παρουσιάστριας

Περασμένα ξεχασμένα είναι τα παρατράγουδα που είχε με τον Γιώργο Λιάγκα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια μετά τα δικαστήρια και τα εκατέρωθεν καρφάκια, φαίνεται να έχει γυρίσει σελίδα, δείχνοντας ένα φιλικό πρόσωπο στον πρώην αγαπημένο της Φαίης Σκορδά.

Έτσι το πρωί του Σαββάτου, την ώρα που συζητούσε life style θέματα, αναφέρθηκε στο όνομα του κυρίου Λιάγκα, ζητώντας του μάλιστα να την πάρει τηλέφωνο!

Όλα ξεκίνησαν όταν μιλώντας για την σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία, η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής θυμήθηκε ότι στο Καβούρι, στην περιοχή όπου κάνει jogging καθημερινά, πίνει καφέ ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Ανέφερε το όνομα του μαγαζιού που συχνάζουν πολλοί διάσημοι, χωρίς να είναι απόλυτα σίγουρη και αμέσως ζήτησε από ανθρώπους που μένουν στην περιοχή να την πάρουν τηλέφωνο. Ένας από εκείνους είναι και ο Γιώργος Λιάγκας. «Ας μας πάρει ένα τηλέφωνο ο Γιώργος Λιάγκας που τα ξέρει…» είπε χαρακτηριστικά!

Μήπως... λέμε μήπως να πάρει η Κωνσταντίνα τηλέφωνο τον παρουσιαστή και να τον παρηγορήσει μετά τη στενοχώρια που τράβηξε, καθώς του έκλεψαν το ολοκαίνουργιο  αυτοκίνητο του;