Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Ελένη Μενεγάκη και Πόπη Χατζηδημητρίου συναντήθηκαν από κοντά στο πλατό!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Η Πόπη Χατζηδημητρίου σήμερα, για πρώτη φορά, συναντήθηκε τηλεοπτικά με την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή «Ελένη». Τις δυο γυναίκες τις ενώνει το παρελθόν αφού η Ελένη διαδέχτηκε την Πόπη στον Πρωινό Καφέ το 1995, στον ΑΝΤ1.

Η Πόπη, η οποία απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα σχεδόν 15 χρόνια, παρουσίαζε την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 την περίοδο 1994-1995.

Εκείνη την εποχή είχαν γραφτεί και ειπωθεί πολλά για αυτή την αλλαγή στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή και όπως ανέφερε η Πόπη Χατζηδημητρίου μέχρι και σήμερα τι ρωτούν ποια είναι η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη και πώς ένιωσε όταν η «βασίλισσα» της πήρε τη θέση.

Με θυμό αλλά και με διάθεση ξεκαθαρίσματος η Πόπη δήλωσε κοιτώντας την κάμερα: «Κανείς δεν ξέρει πώς έγινε αυτή η μετάβαση από εμένα σε σένα. Ο καθένας έβγαινε και έλεγε ότι αρλούμπα. Δεν ξέρει κανείς γιατί ήταν μια στιγμή – μέσα σε ένα πολύ ωραίο κλίμα που ήταν για μένα ο ΑΝΤ1 – ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που εκτιμούσαν ο ένας τον άλλο. Μια στιγμή ανάμεσα σε μένα και τον Μίνωα Κυριακού. Κανείς άλλος δεν ήταν εμπλεκόμενος. Αυτή τη στιγμή εγώ δεν τη μοιράστηκα ποτέ με κανέναν ο ΑΝΤ1 δεν τη μοιράστηκε ποτέ με κανέναν άρα…»

Η Ελένη Μενεγάκη συμφώνησε με την καλεσμένη της λέγοντας για πρώτη φορά πως όταν έκανε τη μεταγραφή στον Πρωινό Καφέ ήταν για να είναι ένα κορίτσι μέσα στην ομάδα και όχι η κεντρική παρουσιάστρια.

«Όταν έφυγε η Ρούλα και μας είπαν να κάνουμε τον Καφέ, επάνω σε μας ο ΑΝΤ1 δοκίμαζε πράγματα. Αυτό είναι πάρα πολύ ψυχοφθόρο! Μπαινόβγαιναν άνθρωποι… Δεν ήταν κανένας χαλαρός γιατί ήταν μετά από Κορομηλά» είπε η Πόπη Χατζηδημητρίου.

Η σχέση της με την Ελένη

«Μου λες γιατί δεν έχω βγει τόσα χρόνια σε εκπομπές… Αυτή την ερώτηση την ακούω μέχρι τώρα: Ποια είναι η σχέση σου με την Ελένη; Τι έχουμε να χωρίσουμε ρε παιδιά; Κανείς δεν ξέρει. Το πώς έγινε αυτή η μετάβαση -δεν έχω πρόβλημα να στο πω- από μένα σε σένα και ο καθένας έβγαινε και έλεγε ότι αρλούμπα… Δεν ξέρεις ρε φίλε, γιατί ήταν μια στιγμή ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που αγαπούσαν και εκτιμούσαν πάρα πολύ ο ένας τον άλλον. Μιλάω για μένα και τον Μίνωα Κυριακού. Κανένας άλλος δεν ήταν εμπλεκόμενος! Αυτή τη στιγμή, εγώ δεν την μοιράστηκα ποτέ με κανέναν, ο ΑΝΤ1 δεν την μοιράστηκε ποτέ με κανέναν, άρα κανείς δεν ξέρει τι ήταν αυτή η στιγμή που μπορεί εμάς να μας απομάκρυνε».

«Έχουμε ευθύνη των πράξεών μας. Δεν μπορώ να πω εγώ «φταίει η Ελένη ή ο Κυριακού» επειδή η ζωή μου έκανε την πορεία που έκανε. Εγώ δεν ήμουν ποτέ διπλωμάτης. Με τον Μίνωα Κυριακού αντέδρασα όπως θα αντιδρούσα με τον μπαμπά μου».