Μήνυση Καμμένου: Αθώος ο Παναγιώτης Τζένος

Με απόφαση δικαστηρίου αθωώθηκε ο διευθυντής της εφημερίδας Παραπολιτικά

Συνελήφθη ο διευθυντής των Παραπολιτικών, Παναγιώτης Τζέν
Πρώτη δημοσίευση: 10/1/2017 - 17.59

Αθώο έκρινε το δικαστήριο τον διευθυντή των Παραπολιτικών Παναγιώτη Τζένο, ο οποίος είχε συλληφθεί μετά από μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Ειδικότερα, με την με αριθμό 12957/2017 ποινική απόφαση του Β’ Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ο Δημοσιογράφος κ. Παναγιώτης Τζένος κηρύχθηκε αθώος του συνόλου των κατηγοριών που του απεδόθη από τον μηνυτή Παναγιώτη Καμμένο και την ενόρκως εξετασθείσα σύζυγό του Έλενα Τζούλη και συνεπώς, κάθε σχετική προγενέστερή είδησή μας αναφορικά με το εν θέματι ζήτημα και τον ανωτέρω Δημοσιογράφο, συμπληρώνεται ως ανωτέρω.

Στις 10 Ιανουαρίου συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου ο διευθυντής της εφημερίδας Παραπολιτικά, Παναγιώτης Τζένος, μετά από μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του τμήματος εκβιαστών παρουσία εισαγγελέα μπήκαν στην εφημερίδα Παραπολιτικά και πέρασαν χειροπέδες στον αρχισυντάκτη Παναγιώτη Τζένο.

Τη σύλληψη πυροδότησε μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου κατά συρροή και απόπειρα κακουργηματικής εκβίασης.

Η μήνυση κατατέθηκε «με αφορμή επιθέσεις στον Πάνο Καμμένο μέσω του ανήλικου παιδιού του από το ραδιοσταθμό "Παραπολιτικά" για να αποσύρει κατηγορίες για τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ με βάση την οποία ο Ιωάννης Κουρτάκης φέρεται να έλαβε το ποσόν των 843.000 ευρώ και ο Παναγιώτης Τζένος το ποσόν των 629.000 ευρώ», όπως αναφέρθηκε στην ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.

Ο εκδότης της εφημερίδας Γιάννης Κουρτάκης, μόλις πληροφορήθηκε ότι είναι καταζητούμενος, δήλωσε ότι θα παραδοθεί στις αρχές.

Ένοχος ο Κουρτάκης-Αθώος για εξύβριση του Καμμένου ο Τζένος-Τι δήλωσαν μετά το τέλος της δίκης

Ο Πάνος Καμμένος ωστόσο με ανάρτηση του στο Twitter υποστηρίζει ότι συνελήφθη:

«Ενώ ο δειλός Κουρτάκης συνελήφθη κρυμμένος σε διπλανή πολυκατοικία αναρτά ότι προσέρχεται οικειοθελώς. Με ανήλικα δεν υπάρχουν ανοχές».

ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ σε ανακοινώσεις τους ανέφεραν ότι συλλήψεις στελεχών εφημερίδων παραπέμπουν σε αυταρχικά καθεστώτα και μαύρες εποχές για τη Δημοκρατία.

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τζένος

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top