«9 Μήνες»: O Mάνος παρασύρεται και εξιστορεί στη Σοφία όλη τη σχέση του με τη Μαρίνα

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:45, από το Star.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

O Mάνος παρασύρεται και εξιστορεί στη Σοφία όλη τη σχέση του με τη Μαρίνα. Ο Κίμωνας λέει στην Κρίστη πως θα την περιμένει όταν θα είναι έτοιμη, γιατί τώρα είναι επηρεασμένη από την κατάσταση που δημιουργήθηκε με τον Άλκη. Η Ελπίδα αντιδράει πολύ άσχημα που η Μάρθα δε συμμερίζεται τον έρωτά της για τον Φοίβο. Ο Μάνος και η Σοφία ανοίγουν την καρδιά τους ο ένας στον άλλον, ενώ η Έλσα είναι έτοιμη να φύγει.

Η Έλενα λέει στον Πέτρο πως θα έφτανε σε ακραίες καταστάσεις εάν επρόκειτο να τον χάσει, όπως έκανε η Εύα. Ο Πέτρος ταράζεται, όχι επειδή πιστεύει πως ο ψυχικός κόσμος της Έλενας έχει διαταραχτεί, αλλά κυρίως επειδή βλέπει πόσο επηρεάζεται η Έλενα από τη συναναστροφή της με την Εύα. Η Ελπίδα κρύβει το μυστικό της από τη Μάρθα και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να φύγει από το σπίτι. Η Κρίστη γυρίζει στο σπίτι.

Ο Άλκης της εκφράζει τη λύπη του για τον τσακωμό τους. Ο Μάνος, έχοντας πιει αρκετά, βλέπει ξεκάθαρα τη Σοφία σαν τη Μαρίνα και παρασύρεται μαζί της ερωτικά. Η Έλσα μπαίνει στο ταξί με προορισμό το αεροδρόμιο. Η Δάφνη λέει στον Αντρέα για τον εφιάλτη του Οδυσσέα. Την ίδια ώρα ο μικρός είναι έτοιμος να παίξει τον… αγώνα της ζωής του μαζί με τον Αντρέα στο γήπεδο, χωρίς την παρουσία της Δάφνης. Ο Άλκης πανικοβάλλεται στην προοπτική η Κρίστη να μην τον συνοδεύσει στο εκλογικό κέντρο και δώσει τροφή στους δημοσιογράφους για τη σχέση τους.

Η Ηρώ τον πιέζει να αντιστρέψει το κλίμα και να την πιέσει να πάει μαζί του. Την ίδια ώρα, η Άννα συμβουλεύει την κόρη της να χωρίσει από τον Άλκη. Η Ελπίδα αφήνει σημείωμα στη Μάρθα ότι βγαίνει για λίγο έξω. Ο Μάνος ξυπνάει νηφάλιος στο πλευρό της Σοφίας και νιώθει γοητευμένος από εκείνη. Η Έλσα φτάνει στην Αθήνα, έξω από ένα νεοκλασικό κτήριο. Η Κρίστη αποφασίζει να συνοδεύσει τον Άλκη στο εκλογικό κέντρο, αναπτερώνοντας το ηθικό του. Ο Αντρέας φτάνει στο γήπεδο με τον Οδυσσέα και ο Σερέτης δίνει σήμα στους άντρες του.

Ο Πέτρος εκφράζει στη Δάφνη την ανησυχία του για τα ζωώδη ένστικτα που του βγάζει η Έλενα, αλλά εκείνη τον καθησυχάζει πως δεν είναι ικανή να κάνει κάποιο κακό. Η Έλσα αντικρίζει τη Μαρίνα, τρέμοντας από συγκίνηση. Η Κρίστη στέκεται στο πλευρό του Άλκη, δίνοντας σε όλους την εντύπωση πως είναι το τέλειο ζευγάρι. Η Έλσα ακούει με κομμένη την ανάσα τη Μαρίνα, που της εξιστορεί τις συνθήκες φυγής της, που την οδήγησαν να κρύβεται στην Ελλάδα και σοκάρεται όταν της λέει πως η Σοφία πήγε να τη σκοτώσει. Η Ελπίδα την στήνει έξω από το σπίτι του Φοίβου και τον περιμένει να βγει. Οι άντρες του Σερέτη είναι έτοιμοι για την απαγωγή του Οδυσσέα…