Εκστρατεία ενημέρωσης για το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» από τον ΔΡΟΜΟ 89,8-Τι είπε ο Σάκης Ρουβάς

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

​O Αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ, Σάκης Ρουβάς, βρέθηκε στο studio του ΔΡΟΜΟΣ 89,8, στην έναρξη του μεγάλου Χριστουγεννιάτικου event, που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στη Ράνια Τραγόμαλλου και μετέφερε το μήνυμα αγάπης και προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Το μήνυμα της αγάπης, της αληθινής προσφοράς και την πρόσκληση να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών απηύθυνε, ο Αγγελιοφόρος της Ελπίδας και πρώτος εθελοντής δότης μυελού των οστών στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Όραμα Ελπίδας, Σάκης Ρουβάς.

«Θα ήθελα να καλέσω όλο τον κόσμο. Είναι μια πάρα πολύ απλή διαδικασία, ας προσέλθουν στα σημεία και στο νοσοκομείο… Το δύσκολο είναι να βρεθεί συμβατός δότης γι’ αυτό χρειαζόμαστε να είμαστε πολλές χιλιάδες» είπε ο τραγουδιστής.

Ο Σάκης Ρουβάς παραβρέθηκε στην έναρξη της μεγαλύτερης γιορτής της μουσικής, που διοργανώνει ο ραδιοφωνικός σταθμός Δρόμος 89,8, στηρίζοντας το έργο και ενισχύοντας την εκστρατεία ενημέρωσης του συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

«Βγαίνουμε για λίγο από την ατομικότητα μας και μπαίνουμε σε ένα συλλογικό πλαίσιο ύπαρξης να ζήσουμε τη ζωή ενωμένοι. Η μεγαλύτερη ευλογία θα ήταν αύριο το πρωί να μου έλεγαν Σάκη βρέθηκες συμβατός…».

Τον Μάρτιο του 2014 η λειτουργία της τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών "Όραμα ελπίδας" έρχεται να χαρίσει την ελπίδα σε ανθρώπους που πάσχουν από σπάνια νοσήματα.

«Το ότι υπάρχει η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και έχει δημιουργήσει όλη αυτή την βάση και την υποδομή για να μπορεί να διοχετεύσει κάποιος την αγάπη του και την ενέργειά του προς αυτά τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό», είπε ο τραγουδιστής.

Σήμερα περίπου 40 χιλιάδες άνθρωποι έχουν γίνει εθελοντές δότες, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το μεγαλείο της αγάπης και το περίσσευμα της προσφοράς που χαρακτηρίζουν την κοινωνία μας.

Στο DROMOS CHRISTMAS IN THE PARK που διοργανώνει ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 έως τις 30 Δεκεμβρίου, θα συμμετάσχουν 50 καλλιτέχνες ενώ θα πραγματοποιηθούν συναυλίες στο χώρο γνωστού εμπορικού κέντρου.

Εθελοντές του συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ θα βρίσκονται εκεί και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο όσοι επιθυμούν μπορούν να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top