Ελένη Καρποντίνη-Βασίλης Λιάτσος: Τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό τους!

Είναι ευτυχισμένοι και δεν το κρύβουν

Η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος ζουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Τον Αύγουστο ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, ολοκληρώνοντας την ευτυχία του ερωτευμένου ζευγαριού.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ήταν ο Βασίλης Λιάτσος, ο οποίος σε κάθε ευκαιρία δεν δίσταζε να δηλώσει πόσο ευτυχισμένος είναι που έχει στον πλευρό του την Ελένη.

Ωστόσο, την ευχαρίστησε στον «αέρα» της εκπομπής για το ωραιότερο δώρο που του έκανε…τον πρίγκιπά τους.Η σύζυγός του Ελένη Καρποντίνη έκανε έκπληξη στον Βασίλη Λιάτσο, καθώς συνδέθηκε στην εκπομπή μέσω skype από το σπίτι τους.
κακακ.jpg

Η ραδιοφωνική παραγωγός-παρουσιάστρια όταν ρωτήθηκε για το αν θέλει να γίνει μαμά για δεύτερη φορά είπε πως αν το θέλει ο Θεός, όλα θα γίνουν, ενώ έσπευσε να σημειώσει ότι τώρα το μόνο που θέλουν είναι να χαρούν το παιδάκι τους.

Τέλος, πριν από λίγες ώρες η Ελένη δημοσίευσε στα social media ένα δώρο που δέχτηκε για τον… μικρό της πρίγκιπα.

Πρόκειται για ��να πίνακα ζωγραφικής που απεικονίζει την αγαπημένη φιγούρα μικρών και μεγάλων, αυτή του Μικρού Πρίγκιπα του Γάλλου συγγραφέα Αντουάν ντε Σαιντ – Εξυπερύ.
σξσξσ.jpg

“Καλό μήνα σ´ όλους τους μικρούς πρίγκιπες και σ´ όλες τις πριγκίπισσες! Εμείς μόλις κρεμάσαμε τον αγαπημένο ήρωά μας!”, έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top