ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ STAR!O Λιάγκας στην Ευελπίδων και το ξέσπασμα για τα λεφτά που έχασε!

500.000 ευρώ έκαναν «φτερά»!

Στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς εκδικάστηκε η αγωγή που έχει καταθέσει εναντίον φιλικού του προσώπου, το οποίο κατηγορεί για απάτη και ηθική βλάβη, επειδή του έδωσε να επενδύσει τις οικονομίες του, αλλά τα χρήματα έκαναν «φτερά».

Η κάμερα του Star ήταν εκεί και κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες του παρουσιαστή αμέσως μετά το τέλος της δίκης.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Γιώργος Σόμπολος μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» ανέφερε πως ο Γιώργος Λιάγκας κατηγορεί τον πρώην χρηματιστή του ότι του «έφαγε» 500.000 ευρώ.

Ο ίδιος είπε πως ο παρουσιαστής ήταν σε τραγική κατάσταση, καθώς τα χρήματα που του εμπιστεύθηκε το 2007 ήταν οι κόποι μιας ζωής και τα προόριζε για τα παιδιά του.

Ωστόσο, το 2013 ένας άλλος υπάλληλος της χρηματηστηριακής εταιρείας, τον οποίο είδε τυχαία την Τήνο, τον πληροφόρησε πως οι λογαριασμοί του στην εταιρεία είχαν μηδενικό υπόλοιπο και δεν εμφανιζόταν ως πελάτης της.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι συνήγοροί του, τα χρήματα επενδύθηκαν σε επισφαλή χρηματιστηριακά προϊόντα για τα οποία ο ίδιος δεν είχε δώσει εντολή. Συγκεκριμένα, εκείνος επιθυμούσε να γίνουν επενδύσεις σε τραπεζικές μετοχές ή ομόλογα, ωστόσο, έγιναν αλλού οι επενδύσεις.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας: Στα δικαστήρια για τα 500.000 ευρώ που έχασε-Καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα απάτης!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top