«Ζωή μου»: Ο Πάνος σώζει την τελευταία στιγμή τη Λένα και τον Γιάννη

Συντονιστείτε στις 14.00 στο Star

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της νέας δραματικής σειράς «Ζωή μου» που προβάλλεται καθημερινά στις 14.00 από τη συχνότητα του Star!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:


Ο Πάνος σώζει την τελευταία στιγμή τη Λένα και τον Γιάννη από τον τύπο που τους σημαδεύει. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος, έξαλλος μετά την επίθεση που δέχεται από τον Πέτρο, οργανώνεται για να τον εκδικηθεί.

Η Αννίτα ρίχνει πάγο στη Μάνια σχετικά με την θέση του Κώστα Καλλέση στο κανάλι, η οποία στη συνέχεια ζητά και παίρνει τη βοήθεια του Ηλία για να τον εξοντώσει.

Ταυτόχρονα, ο Γιάννης καυγαδίζει με τη Στέλλα, γιατί την θεωρεί παρανοϊκή για την εμμονή της ότι η Μάνια μπήκε στο σπίτι τους και έστησε όλο το σχέδιο, αλλά στη συνέχεια και μετά από παρέμβαση του Μάνου, κλονίζεται και η εμπιστοσύνη του προς τη Μάνια.

Παράλληλα, η Δήμητρα συνεχίζει τις πρόβες της, όταν έρχεται ο Θέμης και της ζητάει να τα βρούνε. Ο Αλέξανδρος ζητάει από τον Πέτρο να βοηθήσει τη Ναταλία, ο οποίος καταφέρνει να την κάνει να του ανοιχτεί. Τέλος, ενώ η Στέλλα οδηγεί, συνειδητοποιεί ότι το αυτοκίνητό της δεν έχει φρένα… Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top