Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στο επετειακό «Down Town» και λέει:«Καμιά φορά πρέπει να το βουλώνεις»

Κάνει την αυτοκριτική της, παραδέχεται πως η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε καλά και δηλώνει πως δεν θα χαλάλιζε όλα όσα έχει κατακτήσει για τα νιάτα: «Τα κατάφερα καλά!»

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στο επετειακό «Down Town» και λέει:«Καμιά φορά πρέπει να το βουλώνεις»

​Την Ελένη Μενεγάκη φιλοξενεί το επετειακό εξώφυλλο του «Down Town», για τα 21 χρόνια του περιοδικού, το οποίο «γιορτάζει» παρέα με το πιο πολυφωτογραφημένο πρόσωπο των τελευταίων δυο δεκαετιών, ή αλλιώς «το φαινόμενο Ελένη».

Ποζάρωντας με εντυπωσιακή κατακόκκινη τουαλέτα, αυτοπεποίθηση που της χαρίζουν τα 20 plus χρόνια εμπειρίας της, και σιγουριά από τα λάθη και τα μαθήματα που έχει πάρει από την ζωή, η παρουσιάστρια δίνει συνέντευξη στον Θανάση Αναγνωστόπουλο κάνει την αυτοκριτική της, μιλά για το παρελθόν της, για το μέλλον της, και παραδέχεται πως ακόμα και αν μπορούσε να ξαναγίνει 25 ετών δεν θα χαλάλιζε για τα νιάτα όλα όσα έχει κατακτήσει, τονίζοντας πως… «τα κατάφερα καλά!»

MENEGAKI.jpg

ΠΡΙΝ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΩ:

Στην ερώτηση τι θα ρωτούσε την Ελένη αν την συναντούσε πριν 21 χρόνια, απαντά:

«Πριν από 21 χρόνια δεν ήμουν σίγουρη για τίποτε. Ούτε για τη διαδρομή, ούτε για την πορεία μου, ούτε καν για μένα την ίδια, οπότε μάλλον θα τη ρωτούσα αν ήταν σίγουρη για τον δρόμο που έχει επιλέξει, για τον χρόνο, την ψυχή, την αντοχή, την διάθεση, την επιμονή και την υπομονή που απαιτούνται σε αυτή τη δουλειά. Δεν υποπτευόμουν πού θα φτάσω και σε καμία περίπτωση πόσο μακριά».

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ

Δυο δεκαετίες μετά, η παρουσιάστρια δεν κρύβει πως ο παλιός της εαυτός υπάρχει ακόμα:

«Εκείνο το κορίτσι υπάρχει ακόμα στην ψυχή μου και πολλές φορές βγαίνει μπροστά. Τα χρόνια πέρασαν, με μεγάλωσαν, με ωρίμασαν, μου έμαθαν πολλά, και το κυριότερο, χαίρομαι για την επιμονή και τις επιλογές μου, όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η δουλειά δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα ως προς τις ευκαιρίες, πάντα είχα. Από την άλλη όμως, δούλευα και ήμουν παιδί που άκουγε. Δεν μπήκα σε αυτή τη δουλειά προσποιούμενη πως τα ξέρω όλα, και αυτό με γλύτωσε από πολλές κακοτοπιές».

ελενη1.jpg

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΜΟΥΝ 25 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ

«Δεν μου λείπει η τρελή ανεμελιά εκείνων των χρόνων. Την σκέφτομαι, την έζησα, την ευχαριστήθηκα ειλικρινά. Προχώρησα, τα πήγα καλά πιστεύω και αν μου έλεγες να ξαναγίνω 25 δεν θα το έκανα με τίποτα».

«ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΣΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΛΑΛΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΝΙΑΤΑ»

«Στη ζωή μου τα πράγματα έχουν φτάσει σήμερα στο σημείο που θέλω και προσωπικά και επαγγελματικά. Είμαι πολύ καλά, δεν ήμουν έτσι όταν ήμουν μικρότερη, αν και είχα πολλή ανεμελιά και χρόνο μπροστά μου για να δημιουργήσω, να πετύχω ή να αποτύ��ω. Τα πήγα μια χαρά και δεν θα ήθελα να ξεκινήσω πάλι από την αρχή, ακόμα και αν γινόμουν 25. Αυτά που έχω κατακτήσει δεν τα χαλαλίζω ούτε καν για τα νιάτα. Δεν λέω, ήταν υπέροχα, ερωτεύτηκα, διασκέδασα, γλέντησα, έπαιξα, όπως όλοι μας σε αυτή την ηλικία, αλλά δεν θέλω να το ξαναπεράσω. Τα κατάφερα καλά, είμαι ευτυχισμένη» δηλώνει η Ελένη, προσθέτοντας πως:

«Ο,τι λάθη έπρεπε να γίνουν, στο ορκίζομαι αυτά με διαμόρφωσαν. Όλα τα λάθη μου με έμαθαν πράγματα και πια δεν επαναλαμβάνω τα ίδια. Δεν λέω ότι δεν κάνω λάθη, απλώς το παίρνω το μάθημα μου».

ελενη2.jpg

ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΛΑΘΗ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ

Απαντώντας στην ερώτηση για το τι μεσολάβησε και άλλαξε επικοινωνιακή τακτική, εξηγεί:

«Εγώ άλλαξα, μεγάλωσα και όσο μεγαλώνω, μαθαίνω από τα λάθη μου. Δεν αποποιούμαι το παρελθόν μου και εντάξει δεν έκανα και κάνα έγκλημα. Δοκίμαζα έναν τρόπο ζωής με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεις δουλειές, καταστάσεις. Δεν έκανα κάτι με πρόγραμμα, ούτε γνώριζα το αποτέλεσμα εκ των προτέρων. Στην πρώτη φάση της ζωής μου-αυτή που αποκαλείς υπερέκθεση- έκανα κάποια επικοινωνιακά λάθη. Η δεύτερη φάση νομίζω μου πάει καλύτερα και την ακολουθώ. Μπορεί σε καμιά δεκαετία να περάσω και τρίτη φάση δεν το ξέρω. Μαθαίνω, ελίσσομαι, βλέπω και αλλάζω, όσο αλλάζουν και οι εποχές. Εγώ δεν είχα συμβουλάτορες δίπλα μου, ούτε μάνατζερ να μου πουν τι είναι σωστό και τι όχι. Όλα τα λάθη από το κεφάλι μου τα έκανα πάντα, όμως όλοι έχουμε δικαίωμα στα λάθη. Στην πιο δύσκολη φάση της ζωής μου, όταν ανατράπηκαν όλα, ανακάλυψα ότι πλέον δεν μου αρέσει αυτό, δεν θέλω άλλο να με βλέπω συνεχώς. Είδα ότι δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Δεν είμαι πια η ίδια Ελένη, δεν είμαι πια στα 30 που παντρεύτηκα» λέει και τονίζει:

«Κάνω ο,τι κάνει οποιοσδήποτε άλλος. Σωστό, λάθος, λίγο πολύ τα ίδια κάνουμε οι περισσότεροι, είτε βγαίνω σε φωτογραφίες, είτε περνάω δύσκολες ώρες, είτε θέλω να προστατεύω τα παιδιά μου. Ακόμα μαθαίνω κι εγώ. Βήμα βήμα μαθαίνουμε όλοι μας».

ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Κάνοντας την αυτοκριτική της και στο επαγγελματικό κομμάτι, η Ελένη Μενεγάκη δηλώνει:

«Έχω δει τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια. Έχω ζήσει εποχές με επιτυχίες, με τρελά νούμερα τηλεθέασης, και εποχές που δεν ήταν όλα εύκολα και ωραία. Θεωρώ ότι το φετινό ξεκίνημα είχε προβλήματα που αντιμετώπισε η ίδια η τηλεόραση, και μάλιστα για πρώτη φορά. Τώρα που συμπληρώνονται 2 μήνες και τα πράγματα έχουν μπει σε μια σειρά, βλέπω ότι ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά στις αγαπημένες του εκπομπές».

Άλλωστε όπως λέει, «είμαι ψύχραιμη. Είναι θέμα εμπειρίας. Έχω ζήσει και μεγάλες βουτιές και τεράστιες επιτυχίες, άρα πώς να μην είμαι;»

ΤΙ ΣΚΕΦΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ «ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΕΝΕΓΑΚΗ»

«Δεν θα σου απαντήσω γιατί θα διαλύσω τον μύθο και όλο αυτό που με ακολουθεί. Προτιμώ να διαβάζω τα καλά και τα άσχημα, οπότε δεν πρόκειται να αναλύσω κάτι τέτοιο».

ελενη3.jpg

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΟΚ

Αναφερόμενη στα όσα γράφονται κατά καιρούς για εκείνη, εξηγεί πως «το ζω από την πρώτη μέρα που ξεκίνησα και τίποτα δεν πρόκειται να μου δημιουργήσει σοκ. Κάνω ο,τι ξέρω να κάνω, όσοι πιστοί θέλουν με παρακολουθούν και λέω πάντα ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους».

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ

Τέλος, όταν ερωτάται αν ο Θεός θα μπορούσε να της πραγματοποιήσει οποιαδήποτε επιθυμία 21 χρόνια μετά, η Ελένη απαντά πως δεν ζητά πολλά:

«Ειλικρινά το μόνο που θέλω είναι να μείνουμε έτσι όπως είμαστε σήμερα, οικογενειακά, έτσι καλά, χαρούμενοι, αγαπημένοι, να έχουμε την υγεία μας. Το κομμάτι της δουλειάς δεν το σχολιάζω, γιατί σιγά να μην κάτσω να σκέφτομαι τι θα κάνω στα 63 μου. Μπορεί η οικογένεια μου να είναι ενωμένη, με υγεία, κέφι και χαρά; Τίποτα άλλο δεν θέλω».

Η συνέντευξη, κλείνει με την ερώτηση:

«Τελικά ποτέ μη λες ποτέ ε;» με την παρουσιάστρια να απαντά:

«Πάντα ισχύει. Αυτό είναι το πρώτο μάθημα που παίρνει κανείς. Κάποια στιγμή πρέπει να το βουλώνεις και να μην λες τίποτα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top