Οι ΣΠΟΝΤΕΣ «πάνε κι έρχονται» στο Πρωινό για τον Λιάγκα-Τα υπονοούμενα της Σκορδά στο Γεωργαντά

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

​Μπορεί ο Θέμης Γεωργαντάς να είναι στενός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, όμως είναι και κολλητός του Γιώργου Λιάγκα. Κι έτσι τα υπονοούμενα στην εκπομπή Πρωινό δίνουν και παίρνουν.

Όταν μάλιστα σήμερα ο Γεωργαντάς έκανε αναφορά στο ταξίδι που είχε κάνει με τον Λιάγκα στην Πράγα, η Φαίη έκανε την ανήξερη. «Καλά δεν το ήξερες Φαιούλα ότι πήγαμε Πράγα;», ανέφερε ο Θέμης με τη παρουσιάστρια να έρχεται σε αμηχανία.

Μάλιστα, με αφορμή το θέμα που έπαιξαν στην εκπομπή ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ γρονθοκόπησε θαυμαστή του, ο Θέμης είπε ότι είχε πάει με την … γνωστή παρέα στην συγκεκριμένη συναυλία και ο τραγουδιστής δεν είχε καμία επαφή με την πραγματικότητα. Και τότε η Φαίη ξέσπασε σε γέλια και του είπε: «Απλώς σκέφτομαι να πλησιάσεις εκεί…».

Στη συνέχεια ο Γεωργαντάς αποκάλυψε πως σκοπεύει να κάνει ένα ακόμη ταξίδι με ωραία παρέα και άφησε υπονοούμενο ότι θα πάει με τον Γιώργο:

«Ο Θέμης θα πάει ταξίδι στο Λονδίνο με αγαπημένη παρέα και εγώ έδωσα το μήνυμά μου...» και η Σάσα Σταμάτη που ήταν δίπλα του, του τράβηξε το αφτί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top