«9 Μήνες»:Ο Μάνος και η Έλσα ζητάνε να ανακριθεί ο Κυριάκος

Τι θα γίνει σήμερα, στις 17:45, στη σειρά του Star

«9 Μήνες»:Ο Μάνος και η Έλσα ζητάνε να ανακριθεί ο Κυριάκος
Καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει και το σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 Μήνες», που μεταδίδεται καθημερινά, στις 17:45, από το Star.

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ:

Ο Μάνος και η Έλσα ζητάνε να ανακριθεί ο Κυριάκος για την εξαφάνιση της Μαρίνας, καταγγέλλοντας επιπλέον πως οπλοφορεί. Η Δάφνη και ο Αντρέας αποφασίζουν να φύγουν από την Κύπρο σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί ο μάρτυρας. Ο Μάνος και η Έλσα πιστεύουν πως ο Κυριάκος κρύβει κάπου τη Μαρίνα
.

Ο Δημήτρης ζητάει από τον Σερέτη συνέντευξη όπου θα αναδεικνύει την προσφορά του στη Δίωξη. Ο Σερέτης τον αντιμετωπίζει με καχυποψία. Ο Άλκης βλέπει τις αναρτήσεις στο internet που τον συκοφαντούν και τρελαίνεται, καθώς δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί. Η αστυνομία ανακρίνει τον Κυριάκο, που επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση της Μαρίνας.

Όσο οι ώρες περνούν και η Μαρίνα παραμένει άφαντη, η Έλσα βασανίζεται από κακές σκέψεις. Ο Αντρέας κρύβεται στο κρησφύγετο του Σερέτη. Ο Διαμαντίδης αιφνιδιάζεται όταν ανακαλύπτει πως ο Δήμος Δημοσθένους είναι το ίδιο πρόσωπο με τον μυστηριώδη άντρα με το μπρελόκ. Τώρα οι δυο τους σχεδιάζουν τον τρόπο που θα πάρουν την Κρίστη με το μέρος τους. Η Κρίστη κάνει πρόβα νυφικού.

Ο Πέτρος προσπαθεί να μεταπείσει τη Δάφνη για την απόφασή της να φύγει με τον Αντρέα εάν δεν εμφανιστεί ο μάρτυρας, ενώ την ίδια ώρα ο Αντρέας κανονίζει πλαστό διαβατήριο για να φύγει από την Κύπρο. Οι αστυνομικοί ενημερώνουν πως δε βρέθηκε όπλο στο σπίτι του Κυριάκου. Η μέρα του δικαστηρίου έφτασε, αλλά ο Ευθυμίου δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Η αγωνία της Δάφνης χτυπάει κόκκινο. Ο Δημήτρης παραβιάζει το γραφείο του Αντρέα και βρίσκει κάποιες σημειώσεις και σχεδιαγράμματα που του κινούν την περιέργεια.

Η Εύα βάζει ιδέες στη Μάρθα πως η Έλενα θα εκδικηθεί για την κόλαση που πέρασε. Ο αστυνόμος ενημερώνει τον Μάνο πως το όπλο του Κυριάκου δε βρέθηκε και αφέθηκε ελεύθερος. Τον προτρέπει όμως την επόμενη μέρα να κάνουν επίσημη δήλωση εξαφάνισης της Μαρίνας ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες. Την ίδια στιγμή, ένας έντονος πόνος του Μάνου τρομάζει την Έλσα και τον μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η Εύα λέει στη Μάρθα πως ο Κυριάκος την απείλησε με το όπλο του. Ο Κυριάκος βλέπει ένα όνειρο με τη Μαρίνα και ταράζεται.

Η Κρίστη κολακεύεται με την πρόταση του Διαμαντίδη να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ο Άλκης, ακόμα τρέμοντας με τα δημοσιεύματα που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, διαβάζει μία ανάρτηση όπου αναφέρεται πως η Ηρώ Ασλάνη θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Ο Διαμαντίδης στέλνει μήνυμα στον Δημοσθένους πως έπεισε την Κρίστη να ασχοληθεί με το φιλανθρωπικό έργο.

Η δίκη του Αντρέα ξεκινάει, με τον Πέτρο και τη Δάφνη να κάθονται σε αναμμένα καρφιά. Ο Δημήτρης ζητάει από τον Υπουργό στοιχεία για τον Σερέτη, καθώς δεν τον εμπιστεύεται. Ο Πέτρος ζητάει αναβολή και η Δάφνη προσπαθεί να πείσει τηλεφωνικά τον Αντρέα να παραβρεθεί στο δικαστήριο.

Η Σοφία βλέπει τον Μάνο στο νοσοκομείο και αναστατώνεται όταν η Έλσα της λέει πως η μητέρα της είναι εξαφανισμένη από προσώπου γης. Ο Άλκης ξαφνιάζεται ευχάριστα όταν ακούει την Ηρώ να υπεραμύνεται των δημοσιευμάτων κατά του…


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top