Έλενα Παπαρίζου: Αυτός είναι ο λόγος που είπε "όχι" στο Rising Star και "ναι" στο The Voice

ΔΕΙΤΕ τι αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της

Έλενα Παπαρίζου: Αυτός είναι ο λόγος που είπε "όχι" στο Rising Star και "ναι" στο The Voice

Προτάσεις και από τα δύο μουσικά talent show, το «The Voice» στον ΣΚΑΙ και το «Rising Star» στον Ant1 είχε η Έλενα Παπαρίζου!

Η τραγουδίστρια, λίγο μετά την έναρξη των blind auditions, εξήγησε σε συνέντευξή της στο TV Έθνος γιατί επέλεξε να το πρώτο και όχι το δεύτερο.

1.jpg
«Ισχύει πως είχα προτάσεις και από τα δύο. Επειδή όμως είχα κλείσει αρκετό καιρό νωρίτερα, για την ακρίβεια δυόμισι χρόνια πριν, τη δουλειά στη Σουηδία, αρχικά δεν ταίριαζαν καλά οι ημερομηνίες. Ωστόσο, προέκυψε το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, υπήρξαν καθυστερήσεις στις ημερομηνίες έναρξης των ελληνικών προγραμμάτων και τελικά οι ημερομηνίες βόλεψαν. Νομίζω ότι ήταν μια κατάλληλη στιγμή για μένα το «The Voice». Δεν είσαι κριτική επιτροπή, είσαι coach. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω, αλλά για να βοηθήσω και να κατευθύνω τα παιδιά. Είμαι ένας άνθρωπος που δένομαι πολύ συναισθηματικά. Και με τους συνεργάτες μου και με τις φιλίες μου. Είμαι πολύ σταθερός άνθρωπος. Δένομαι με τους ανθρώπους, όχι με πράγματα. Είμαι πιστός φίλος.»

Ερωτηθείσα λοιπόν αν ο λόγος ήταν το coaching, η ίδια τόνισε: «Όχι δεν ήταν αυτό. Βόλεψαν καλύτερα οι ημερομηνίες. Τα live στο Rising Star στο οποίο εύχομαι καλή επιτυχία παρά το ότι είναι σε αντίπαλο κανάλι – ξεκινούσαν νωρίτερα. Το θέμα είναι να περνά καλά ο κόσμος μέσω των προγραμμάτων που παρακολουθεί στην τηλεόραση.»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top